Păreri Gladiator

(2000)

Gladiatorul

Ordonează după
MagicColor pe 18 Septembrie 2010 15:30
Vreau sa ma uit si eu la el in seara asta pe antena :D sa vad cum e
figobv pe 03 Septembrie 2010 00:08
un film exceptional un film care te cutremura de fiecare data cand te uiti la el
raudemic pe 29 Iulie 2010 20:10
capodopera
Cel mai bun film din toate timpurile distributie excelenta iar Russel ­Crow a facut din film o capodopera a tuturor ­timpurilor multi regizori ar trebui sa ia lectii de ­la Ridley Scott.Un film care nu trebuie ratat, perfect ­interpretat, perfect regizat, cu imagini care ­iti taie rasuflarea si scene de lupta ­extraordinare.Merita Vazut 3D
someone_who_dares pe 29 Iulie 2010 19:27
Impresionant, cu multa actiune... Cu siguranata unul dintre cele mai bune filme :D
mikella80 pe 29 Iulie 2010 15:09
good
mi-a placut filmul.super actor russel crowe.era si culmea cu asa actor sa nu fie bun filmul.
taviotto pe 26 Iulie 2010 02:25
foarte frumos acest film,nu mai are nevoie de nici o prezentare
alexandru_d pe 23 Iulie 2010 17:40
Acum pot spune ca ma numar printre cei care au vazut filmul. Pe buna dreptate pot spune ca isi merita renumele si premiile castigate. Coloana sonora este superba facandu-ma sa ma simt aproape de acele timpuri iar R C da tot ce este mai bun.
Un film care nu trebuie sa lipseasca dintr-o colectie.

dacoda pe 22 Iulie 2010 12:13
masterpeace
nu am ce sa spun mai mult decat ca este un film extraordinar , istoric foarte bn realizat si in acelas timp foarte bun 10 +
mirussel pe 21 Iulie 2010 19:47
superrrrrrrrrrrrr
cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata,cu cel mai frumos barbat din lume ,in rol principal
defav pe 20 Iulie 2010 17:38
Capodopera , fara doar si poate , acest film exceleaza pur si simplu la toate capitolele, e patrunzator, convingator, e absolut superb .
bono_76 pe 20 Iulie 2010 16:40
The Gladiator
Un film excelent.Merita premiile Oscar!L-am vazut de cateva ori pentru ca merita vazut.
soso_bau pe 17 Iulie 2010 14:06
DA!!!!
merita aplauzele noastre, are o regie tare de tot ce pot sa spun cei care nu au vazut acest film ar trebuii sa il vada obligatoriu .....are o line melodica toate au fost combinate super !!!!!!!!!! cu adevarat capodopera
lumaxya pe 16 Iulie 2010 16:59
Capodoperă!!!!!!!!!!!
De obicei nu sunt fana filmelor istorice, dar de acest film m-am indragostit. Razboi, Dragoste, Ura..are de toate:). Finalul a fost dramatic. Respect:)!!!
mjBIANCA pe 12 Iulie 2010 11:40
impresionant
actorul si-a jucat excelent rolul, cursul evenimentelor, fiecare lupta-totul a fost de nota 10.Nu mai spun de cadrul si coloana sonora de pe film, mie personal mi-au facut o mpresie kt se poate de buna.Chiar mi-au dat lacrimile la final knd el moare si se intalneste cu familia sa...absolut minunat.Eu spun k dak asta nu e o capodopera atunci kre e?!
Mihai2508 pe 05 Iulie 2010 17:25
Gladiator = Capodopera
Un film foarte foarte foarte bun, unul din cele mai reusite filme realizate. Iar de coloana sonora nu mai zic, este epica. Il recomand tuturor acest film, e superb.
Mario_Jay pe 26 Iunie 2010 19:02
Filmul este o capodopera,comenturile noastre sunt de prisos.Eu nu dau nota maxima decat catorva filme,si acesta este printre ele.Cel mai frumos film istoric pe care l-am vazut vreodata.Super tare este si Russel Crowe,ireprosabil.Nota 10.
FaNCiNeMaGiA43v3r pe 25 Iunie 2010 16:47
COLOSAL
Nu cred ca este un film care sa-l intreaca imagine...actori...coloana sonora...x2
legolas05 pe 07 Iunie 2010 20:58
ma impresionat foarte mult......un film interesant
mytza92 pe 06 Iunie 2010 19:21
deja asta nu mai e un film ci o capodopera , de pus la colectie :P
lilliam pe 06 Iunie 2010 02:23
foarte bun filmul ,mie mi-a placut foarte mult.daca si asta este un film prost nu stiu ce ar putea sa-i impresioneze pe cei care nu le-a placut
adi_ramses pe 22 Aprilie 2010 20:34
The best!!!
e ce-l mai bun film istoric.dozeaza perfect toate elementele care fac un film nemuritor.
cred ca 80% din cunostintele mele au spus ce e ce-l mai bun film facut vreodata

diana_teo pe 22 Aprilie 2010 14:46
reusit
este genul de film pe care ai vrea sa-l revezi de fiecare data cu aceiasi emotie, jos palaria pt. toata echipa care a contribuit a realizarea acestui film, din partea mea primeste fara doar si poate nota 10.
trecatoare pe 13 Aprilie 2010 17:23
Un film exceptional.Totul mi-a placut la el cu toate ca nu l-am vazut decat o data.Frumos.
GianLuca pe 12 Martie 2010 17:55
foarte bun filmu..... merita vazut !!!! se incadreaza in cele mai bune 50 de filme din istorie
matmircea pe 11 Martie 2010 00:15
e un film care vrei sa il vezi inca o data si inca o data..prea tare
Jugulator999 pe 01 Martie 2007 15:50
Nu`mi vine sa cred ca exista persoane care critica acest film. Probabil ca va plac comediile romantice sau ceva de genul asta , sobolanilor. Cel mai tare film dintre toate !!!
bill pe 7 ianuarie 2010 19:57
.......................nu imbecilule,cum sa vrem comedii romantice ????? vrem sange ,creieri pe pereti,drujbe insangerate,cutite si topoare !!!!!!!!!! mutanti ,harrypotteri si jokeri !!!!!!!!!!
Dumitrascu Lorena Diana pe 01 Iulie 2003 00:35
GLADIATOR...oauuu este cel mai SUPER film pe care l-am vazut in viata mea .Acest film o sa-mi ramana in minte si in suflet pana la sfarsitul vietii.Imi place la nebunie de Russell Crowe , am imagini cu el ,carti,inclusiv filmul Gladiator il am pe CD si ma uit aproape in fiecare zi la el.Exact cum a spus si Richard Harris(Marc Aureliu) : "cum a putut Ridley Scott face un asemenea film?" exact asa spun si eu.Va multumesc!
AeroX pe 11 septembrie 2009 16:18
eu pt Richard Harris m-am uitat:P
emanuel ivan pe 19 Iulie 2002 00:00
Filmul este o realizare, intr-adevar. E un film de referinta si va ramane multa vreme in memoria cinefililor pasionati de aventura. De remarcat fidelitatea cu care a fost reprodusa perioada antica. Russell Crowe face un rol foarte bun, ca si Joaquin Phoenix. Merita de cumparat si pe caseta video sau dvd, pentru colectie.
monica.alexandra pe 19 August 2021 15:07
Unul din cele mai bune filme pe care am avut ocazia sa le vad din genul acesta
Smrs pe 25 Iulie 2020 20:39
Bun
Revazut a doua oară, filmul nu mai suprinde la fel tare, nu mai impresionează la fel de mult cu excepția momentelor de final. Dă pe alocuri impresia de kitsch, poate si din cauza tendinței de a caricaturiza imaginea împăratului roman (lucru întâlnit și cu alte ocazii) și care dă impresia ca e un tâmpit care s-a trezit peste noapte rege, dar mai multă minte are și un copil de 10 ani. Ideea filmului e ok si cuprinzatoare, dar e aceeasi intenție de a scoate dintre sclavii nației un erou care ii salveaza pe toți și schimbă totul in bine, neaducând mai nimic înplaus sau diferit față de orice alt film cu romani și cu razboaie, etc. Consider că este supraevaluat, dar în același context mai sunt si altele..
Iamsaved pe 12 Octombrie 2010 19:21
Russell Crowe a fost intr-adevar foarte bun in acest rol,n-am ce zice,dar filmul nu pot sa spun ca a intrat la favoritele mele,ma asteptam la mai mult,adica nu e un film rau dar nici extraordinar nu mi s-a parut,de vazut merita vazut,dar eu nu cred ca l-as revedea.
pushtyou pe 28 Aprilie 2010 19:39
PERLA
Un film captivant ce face parte din salba de perle a filmelor istorice din ultimul timp......un film de colectie pe care il poti revedea oricand fara ca asta sa -l consume ca interes...e ceva insa ce nu ma poate conforma la opinia generala a consumatorilor de film si anume actorul care straluceste din punct de vedere interpretativ e dupa parerea mea Joaquin Phoenix e rolul in urma caruia eu l-am urmarit cu interes si mi se pare un actor peste medie mult deasupra lui Russell (mi se pare insipid acest actor)
midnight_caller5005 pe 25 Aprilie 2010 14:52
Erou Fara VOIE
un film care transpune pe micul si marele ecran doar o mica realitatea a imperiului ROMAN. un film pe care il revad cel putin o data la 2-3 luni. este un film care te invata despre onoare, iubire, familiei si multe altele pe care le descoperi doar vizionand filmul de mai multe ori.
Vegas pe 21 Aprilie 2010 12:59
Capodopera?
Poti spune atatea lucruri despre un film slab si enervant incat poti umple cateva pagini fara probleme.Dar despre un film ca asta ce poti spune?
RoCkKiD pe 17 Aprilie 2010 21:42
Pana la urma e asa cum se spune:
"Da-mi un erou si iti voi scrie o tragedie"

amz_ebjslajrce pe 08 Aprilie 2010 22:24
extraordinar!! chiar cel mai bun film din istorie.m-am uitat la el de nu stiu cate ori si inca vreau sa-l vad,si de cate ori il vad raman la fel de captata de actiune si de personaje. mai vars si doua lacrimi ( cand moare maximus) ,rad la unele glume si ma simt ca parte din film,la fel ca prima oara cand l-am vazut. excelent.respect !
1Simplu pe 14 Februarie 2010 01:13
un film de 10
o Capodoperă...............................................................................10
Floryn Leahu Blog pe 13 Februarie 2010 11:46
Top 10 fime pe care nu trebuie să le ratezi într-o viaţă
Vă prezentam aici prima jumătate din top 20 filme pe care trebuie să le vezi într-o viaţă, în viziunea mea! Probabil, că aţi aşteptat cu sufletul la gură şi cealaltă jumătate – cele mai bune 10 filme de pe planetă! (glumesc, aşa cum spuneam orice top este relativ şi subiectiv, oricât de obiective ar fi [...] citeşte
Murgu Marian pe 08 Aprilie 2002 00:00
Varsta nu mi-a permis sa adun o prea bogata colectie de filme vizionate, insa mi-ar placea sa stiu ca macar jumatate din filmele ce se vor produce de acum inainte imi vor produce senzatii macar la jumatatea celor simtite in timpul acestei pelicule.
Oricum este o chestiune de gusturi, de starea emotionala a momentului respectiv, insa este unul din filmele pe care ilvoi revesea cu placere de fiecare date cand se va ivi ocazia.
Printre putinele filme care au putut sa ma impresioneze pana in pragul lacrimilor, si chiar mai mult.
Un film pentru care calificativele nu sunt suficiente.

bill pe 31 decembrie 2009 00:50
....................ma intreb ce senzatii ti-ar produce o drama-porno-sf ? (de o tura prin gramatica de clasa a-III-a ce parere ai ??)
bovoro pe 21 iulie 2010 00:35
bill...my man... :)))
cinemalover3 pe 05 Decembrie 2022 13:47
Un film dramatic foarte bun cu Russel Crow si Joaquin Phoeinx.
user-5eda0f529a449 pe 29 Decembrie 2020 02:03
Este un film de neratat, Russell Crowe face rolul carierei.
cezarika57 pe 05 Iulie 2018 17:26
Filmul nu are legatura cu faptele istorice.Commodus a fost ultimul reprezentant al dinastiei Antoninilor, in timp ce generalul Maxi,us a trait cu aproximativ 60 de ani mai devreme Ideea mortii lui Commodus este preluata din Caderea Imperiului Roman cu Cristofer Plummer
catalin1107 pe 06 Mai 2017 20:00
Este un film foarte reusit si este unul din filmele care merita vazute .
gamblerrambler pe 03 Iulie 2016 22:00
Are You Not Entertained??
Scenele de batalie si lupte dintre gladiatori au fost superbe (desi bataia de la inceput a fost cam jalnica, in niciun caz nu se utilizau catapulte in lupte desfasurate in padure sau in lupte deschise). Povestea, desi cam copiata dupa The Fall of the Roman Empire, a fost ok, desi repeta greseala de a nu respecta acuratetea istorica in cazul succesiunii Aurelius-Commodus. Coloana sonora a fost monumentala, iar interpretarea multor actori buni a fost excelenta.
ChrisT pe 01 Martie 2007 16:07
Deci filmul Gladiatorul nu mi-a palcut deloc, a fost parca o telenovela hollywoodiana. Ca toate filmele de Ridley Scott, a avut o imagine excelenta, coloana sonora impunatoare si decoruri superbe, dar ce e mai important, povestea, a lasat de dorit. Acest gen de poveste am vazut deja in alt context tot timpul in filme, nimic nou sub soare. Sper ca nu vor face continuarea, asa cum se barfeste.
2 37
mimisor007 pe 26 decembrie 2009 12:56
In primul rand, daca ai fi cinefil, adica ai avea intr-adevar o cultura cinematografica vasta, ti-ai fi dat seama inca de la finalul filmului ca acest tip de scenariu face imposibila o eventuala continuare. Evident, nu esti un cinefil In al doilea rand, filmul este facut in anul 2000. Pana la acest moment, acest gen de poveste ( cum spui tu) nu s-a mai facut. Adica fictiune cu iz istoric, pentru ca filmul ( scenariul) nu a avut niciodata pretentia de a reprezenta cu fidelitate date/fapte istorice.Ridleu Scott, care, intr-adevar este un creator/regizor de exceptie, a fost cel care a deschis, cu acest film , seria unui asemenea gen ( vezi Troy sau Alexander, facute ulterior, dar care nu au reusit in nici un fel sa egaleze ca valoare acest film; probabil nu se va mai reusi niciodata, pentru ca este o viziune cu totul exceptionala asupra acestui gen).. In al treilea rand, filmele lui ridley Scot nu au numai o imagine excelenta si o coloana sonora impunatoare si decoruri superbe, au in primul rand o regie de exceptie ( ca el sireacul e regizor) si, aproape intotdeauna, o viziune regizorala originala si cu totul inedita. Asa s-a intamplat si cu Gladiator: ceea ce face ca acest film sa fie cu totul special, unic in istoria cinematografiei, este viziunea regizorala absolut inedita ( coloana sonora splenidida si aproape continua, stilul de a filma, editarea alerta, moderna, efecte speciale) asupra unei ficituni istorice. O abordare "a la Blade Runner" care era un science fiction, adica una futurista din punct de vedere cinematografic, asupra unui film istoric. Aceasta viziune regizorala alaturi de o distributie incredibila ( pana si rolurile minore, aproape de figuratie sunt distribuite si jucate magistral de actori celebri ca David Hemmings, Richard Harris si altii din "floarea" actorimii britanice), o muzica superba ( care si azi, dupa 9 ani de la lansare, face vanzari fantastice), o imagine perfecta, o editare de un dinamism incredibil, dialoguri si replici memorabile, un subiect si un mesaj emotionant, despre demnitate si onoare ( care, in alta abordare ar fi putut cu usurinta deveni o telenovela ridicola), costume, efecte speciale impecabile, scenografie grandioasa, toate acestea fac ca acest film sa fie si sa ramana o capodopera a genului, greu de incadrat ( unii spun ca-i film istoric, altii ca-i drama, altii ca-i de actiune, de fapt apartine tuturor acestor genuri deopotriva, de aceea e un film unic), devenita deja, dupa numai 9 ani, un film clasic, de referinta. Sfatul meu? nu mai face publice comentariile/opiniile tale despre filme, pentru ca sunt neconcludente, vizibil nedocumentate, si s-ar putea sa te faci de rusine ( atunci cand iti declini identitatea, bineinteles, nu ca acum)
IDCR pe 19 februarie 2010 14:59
@ bill: At my signal unleash hell
cosmin742000 pe 06 Ianuarie 2013 11:44
Un film care are toate datele unui blockbuster:ii prosteste pe prosti ,buget imens are o actiune previzibila,si plictisitoare.Coloana sonora ce mai salveaza ceva , si jocul bun ( avand in vedere "calitatea"filmului) a lui Russel Crowe
2 10
VIBERS pe 23 ianuarie 2013 23:32
Iar mai Cosminele comentezi tu la un film de exceptie, cred ca esti destul de frustrat de o anumita chestie de ai inceput sa iti exprimi frustrarile aproape la orice film.Esti suparat ca nu au luat nici un premiu cele 2 filme romanesti "Dupa Dealuri" si "Despre oameni si melci".
Tyson_Kyd pe 23 aprilie 2013 13:38
Asta n-o fac pentru a ma afla in treaba ( spre deosebire de tine cosmin742000 ), o fac pentru a te face sa intelegi un lucru : nu mai comenta aiurea filme pe care nu le vezi sau care nu le-ai vazut, nu te mai da asa mare inteligent fiindca nu esti, nu te mai adresa celorlalti ca fiind un gunoi mai mare ( nu esti, esti chiar mai josnic decat ceilalti ), nu te mai adresa celorlalti cinefil ca avand greseli de exprimare si de scriere, fiindca tu in asa zisa parere a ta si comentariile adresate mai sus, ai o gramada de greseli, pana si de punctoatie, care te-ar face de rasul curcilor . Mai de mult te puneai cu mine si imi comentai niste aberatii, imi spuneai ca sunt un fraier si ca nu stiu sa scriu, puneai mana-n foc sa iti zic unde ai gresit ( uite aici ai gresit si in multe alte comentarii mai vechi ), dar tu aberezi mai mult de cat toti, esti decat un oagar, hater, un frustrat, care nu stie decat sa comenteze intr-un mod dezaprobator si care nu se priveste pe el insusi . In momentul de fata, daca-si fii in locul tau n-asi mai intra pe contul asta niciodata . VIBERS si MikkaelWolfganger au dreptate in tot ce ti-au spus, esti frustrat datorita faptului ca nu esti atat de inteligent pe cat vrei sa pari . Acum sa te intreb, ai regizat un film ?... ai scris vreodata un scenariu ?..... stii cat de greu se face un film, ca cel pe care il comentai negativ mai sus ?.... raspunsul este nu, asa ca taci naiba din gura si nu mai da unui film ca asta o nota ca aia si sa mai ai tupeu sa te dai si destept .
lili22 pe 16 August 2012 12:03
era.....
sa mor de plictiseala la acest film.Nu stiu cum regizorul s-a apucat de asemenea subiecte, actorul principal e mediocru,
2 8
Cristi Weed pe 01 Ianuarie 2008 13:03
Unul din cele mai bune filme din istorie ! Cum poti zice ca e un film slab ... cand are si soundtrack si efecte speciale si poveste geniala ? Eu zic sa va uitati in continuare la filmele lui Sergiu Nicolaescu , cum zicea un narod pacolo si sa va lasati de comentat dak nu stiti sa traiti un film !
BJohnBlazkowicz pe 22 Decembrie 2007 02:14
minus pt. scenariu
Florin pe 28 Septembrie 2006 00:23
II MAI BELEA SI CA MATRIX SI CA LOTR LA UN LOC!!!!!!!!!!:P:P:P PE BUNE!!!
Go 1 2 3 4 5 6 7

jinglebells