7.2 / 10
24 voturi
Locul naşterii: București, România · Data naşterii: 10.04.1939 (85 ani) · Ocupaţie: Designer costume, scenografă · Zodia: Berbec
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - creator costume parada modei

Filmografie - decoruri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
XShadowX pe 10 Aprilie 2015 12:50
LA MULTI ANI !!!
La Multi Ani Doamnei Modei din Romania , un designer vestimentar foarte bun si un designer costume pentru cateva filme romanesti foarte bune , o felicit si ii doresc multa sanatate si fericire!
0 0
Popovici Sorina pe 12 Decembrie 2006 23:40
Buna seara,

Doina Levinta este, a fost si va fi mereu un nume de referinta in lumea modei si a teatrului din Romania. Este cu adevarat Doamna Modei Romanesti! Toate creatiile care-i poarta semnatura sunt atinse de perfectiunea cu care Doamna Doina Levinta creeaza. Totul este perfect pana in cel mai mic detaliu. A purta o rochie semnata Doina Levinta est ca o atingere divina, iti da senzatia, chiar si numai pentru o seara ca esti o printesa.
O artista in adevaratul sens al cuvantului!

0 0
Rippa pe 30 Aprilie 2014 10:41
bun actor......................................................................
0 2
Diana Chirila pe 25 Septembrie 2005 20:45
Buna ziua !!! Despre Doina Levintza nu pot avea decat cuvinte de lauda, motiv pentru care va rog din suflet sa-mi trimiteti pe adresa de e-mail un numar de telefon, o adresa de email sau alte cale prin care sa iau legatura cu ea. ma intereseaza in mod expres una dintre creatiile ei. Va multumesc !!
0 2

Spune-ţi părerea despre Doina Levintza

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells