Fucking Bornholm

(2022)

Fucking Bornholm

Poster Fucking Bornholm Postere Fucking Bornholm

Sinopsis Fucking Bornholm

Mai mult
Fucking Bornholm

Un grup de prieteni cu copiii lor pleacă într-o excursie tradițională de weekend lung pe insula daneză Bornholm. Un incident între copii va declanșa un val de criză în relațiile lor.

Fucking Bornholm este o investigație a relațiilor umane complicate. Filmul înfățișează lupta grea a protagoniștilor în timp ce aceștia încearcă să nu se depărteze unul de celălalt. Ei se luptă cu complexitatea naturii umane. Cu toții avem o idee despre locul idilic și vesel al unei vacanțe de vară, numit…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Kahrolası Bornholm

Produs de

Production companies Friends With Benefits Studio

Distribuitorul international

Arsenal Film, Film Republic

Distribuit in Romania de

Silver Screen

Țara

Polonia

Box office Fucking Bornholm

Weekend premieră (11.09.2023)
  • Loc 18
  • Spectatori 452
  • Încasări (RON) 8.240,00
Total
  • Spectatori 783
  • Încasări (RON) 11.020,00
  • Încasări (USD) 2.364,06

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-633e382d0ecab pe 17 Septembrie 2023 11:29
Desi vad multe filme, pot spune ca acesta nu ca este doar plictisitor, dar este atât de ridicol încât m-am penibilizat după ce l-am vazut, noroc ca am baut doua cafele in ziua aia, altfel dormeam buștean in sala dacă nu băusem cafelele alea, ca pe lângă faptul ca depun eforturi muncind de la 8 dimineața la 4 după amiaza in weekend-uri ma mai si trezesc după servici ca am nevoie de buna dispoziție, după o zi solicitanta de munca. Eu văzusem trailer-ul la acest film, am murit convins ca o sa fie bun, dar când am ajuns sa-l văd mi-am dat seama ca de fapt e o banalitate făcută sa plictisească omul. Aspectele care il fac banal si penibil sunt:
1) Indivizii aia își depărtează fel de fel de amintiri din tinerețe cu ursi, strigoi si somn in doi pe o insula care de fapt e folosită ca o imagine ambientala pentru a relaxa omul, decât pentru a-l bine dispune. Deci… citeşte

0 1
R_Afc pe 17 Septembrie 2023 00:40
Fucking Boring
Filmul este o meditație lălîie, cu urme de umor din zona zeițlelor autohtone de tipul Andreei Raicu. Înjurătura din titlu ne face roșii în obrăjori și ne îndeamnă să stingem lumina în dormitor. Un film plictisitor despre viața de părinte și cea de om căsătorit. Se scorojește tastatura, plînge monitorul. Maja și Hubert sunt un cuplu de polonezi de 40 de ani, o tanti și un nene, care își iau odraslele și se duc pentru un weekend de camping în Borholm, o insulă daneză încîntătoare. Acolo se întîlnesc cu Dawid și Nina, el divorțat, ea studentă la psihologie, adică o viitoare angajată la McDonald's.

Ajunși pe insulă, apar veșnicile probleme ale unui cuplu: angajament, dependență, frică, prostie, compromis, interese, manipulări. Aceeași ciorbă de slabă calitate din care ești obligat să guști.

Peisajele sunt mai… citeşte

0 1
Mishu25 pe 14 Septembrie 2023 22:58
Nu vă lăsați intimidati de titlul dubios, e un film care merită toată atenția, o analiza fină a relațiilor inter-umane, două cupluri cu copii aflați în vacantă pe insula scandinavă Bornholm se trezesc total depășiți de situația creată în urma unui incident între copii. Superb filmat și interpretat, aș zice că titlul îi face un deserviciu, e un film autentic și onest, cu ușoare note de ironie ocazional, dar departe de aciditatea a ceva gen ..Force Majeure.
0 3

Spune-ţi părerea despre Fucking Bornholm

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells