For the Love of Grace

(2008)

Din dragoste pentru Grace

Poster For the Love of Grace Poster For the Love of Grace
  • Regia

    Craig Pryce
  • Cu

    Chandra West, Corbin Bernsen
  • Gen film

  • Premiera internațională

    30.08.2008

Sinopsis For the Love of Grace

Grace Harding e convinsă că știe ce vrea de la viață: se va mărita cu iubitul ei și își vor cumpăra o casă la marginea orașului. Însă viața i se schimbă brusc, atunci când în apartamentul ei izbucnește un incendiu, ocazie cu care este salvată de un pompier chipeș.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ram pe 06 Septembrie 2009 13:35
Grace, o tânără care-şi plănuise cu multă grijă fiecare pas în viaţă, se vede cu toate planurile date peste cap. Ea are de gând să se căsătorească cu iubitul său, pentru ca mai apoi să cumpere o casă într-un cartier decent şi să ducă o viaţă liniştită. Într-o noapte însă, apartamentul ei este cuprins de flăcări, iar Grace este salvată de un pompier tânăr şi atrăgător. Ea îi rămâne profund recunoscătoare şi caută să se revanşeze faţă de el, ceea ce duce la înfiriparea unei prietenii între ei doi. Ulterior însă, ei îşi dau seama că au unul faţă de celălalt sentimente mult mai puternice, iar tânăra este nevoită să decidă cu cine vrea să rămână cât mai repede, pentru că nunta se apropie cu paşi repezi.
1 1
Spikos pe 27 Martie 2013 17:13
Chestiunea cu pompierul decazut din drepturi , care mergand pe strada , chiar atunci , la momentul oportun , intalneste un incendiu reabilitant (asta da noroc ! ) mi se pare cel putin lipsita de imaginatie ; un film banal , fara nici un impact ; nota 5 .
0 0
mihaelatb pe 05 Decembrie 2010 12:17
cred ca lipsa de imaginatie a atins in anul 2008 cote maxime, caci sa faci acest film si The Accidental Husband este o dovada clara. Subiectul, aproape identic, dar al doilea film a beneficiat de aportul unor actori buni, si parca si subiectul a avut o doza buna de umor. Deci, acest film a fost o pierdere de vreme si de pelicula. 3
0 0

Spune-ţi părerea despre For the Love of Grace

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells