El reino

(2018)

Jocuri de putere

Poster El reino Postere El reino

Sinopsis El reino

El reino SUB

Jocuri de putere prezintă elita politică într-un mod inedit, prin ochii unui politician corupt care luptă să supraviețuiască după ce s-a lăsat condus prea mult timp de interesele personale și ale partidului. După ce presa publică dezvăluiri despre ilegalitățile pe care le-a comis, partidul caută să arunce întreaga vină pe umerii lui. Cât de departe este dispus să meargă pentru a nu da puterea din mână?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • The Realm
  • The Candidate
  • Il regno

Produs de

Tornasol Films

Distribuitorul international

Cherry Pickers Filmdistributie

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Spania, Franta

Box office El reino

Weekend premieră (04.11.2019)
  • Loc 14
  • Spectatori 2.625
  • Încasări (RON) 37.524,00
Total
  • Spectatori 3.567
  • Încasări (RON) 52.524,20
  • Încasări (USD) 12.173,63

Părerea criticului

StefanDo pe 06 Noiembrie 2019 14:03
Câştigătorul a şapte premii Goya (din 13 nominalizări) şi a peste 30 de premii internaţionale, Jocuri de putere/El reino este fără îndoială una dintre cele mai influente şi discutate producţii spaniole recente. Este, în acelaşi timp, un film al cărui scenariu, o verosimilă şi tensionată explorare a corupţiei, va forţa publicul din România la câteva binevenite comparaţii cu fauna noastră politică. Iată ce ne-a plăcut şi ce nu ne-a plăcut la acest film al lui Rodrigo Sorogoyen ce se lansează vineri în cinematografele din ţară.

Antonio de la Torre este Manuel Lopez-Vidal, politician de provincie ce visează la o carieră în Madrid. Încă din prima scenă îl vedem înconjurat de colegii de partid la o masă festivă. Printre glume băieţeşti, clinchet de pahare şi platouri cu creveţi, pe masă îşi face apariţia un carnet cu coperte… citeşte

1 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 21 Decembrie 2019 13:23
Traim intr-o lume corupta pana in maduva oaselor, exista coruptie mare si coruptie mica, noi jucam pana si aici in liga mica, chiar daca la nivel de imagine ar parea ca facem parte din liga mare, recent o companie scandinava a incheiat o intelegere sa plateasca un miliard de dolari ca sa scape basma curata dupa ce facuse cotcarii mult mai mari, ai nostri sunt gainari pe langa aia, problema e ca noi ne furam cel mai mult si mai bine intre noi, cand se fac campanii anticoruptie primii luati in vizor sunt medicii, urmeaza politicienii obligatoriu din tabara care nu convine, asa-i pe la noi, despre coruptia spaniola am a va recomanda un spectacol de teatru excelent, se numeste "Demnitate", se joaca la teatrul Avangardia, doi actori minunati dau adevarate recitaluri, Marius Manole si Serban Pavlu, "El reino" e un film solid, poate ca ritmul e un pic prea alert, privitorul are tendinta sa se… citeşte
1 2
lili22 pe 12 Iunie 2020 23:54
Daca aveti rabdare si atentie in a doua parte filmul e mult mai interesant.Unii termeni tehnici ii cunoaste deja multa lume.
0 0

Spune-ţi părerea despre El reino

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells