Articole Dirty Grandpa

(2016)

Bunicul dezlănțuit

Despre realizatori

DAN MAZER (Regizor)

Dan Mazer este scriitor britanic, producător TV și de film și comic. el este cunoscut pentru colaborarea sa de durată cu partenerul său Sasha Baron Cohen. Mazer a fost co-scenarist și co-producător pentru filmele „Ali G Indiahouse” – 2002, „Borat: Învățături americane pentru ca toată nația Kazahstanului să profite” – 2006, „Bruno” – 2009 și „Dictatorul” – 2012.

Mazer a mers la Școala pentru băieți Haberdashers Aske, unde l-a cunoscut pe Baron Cohen. Apoi a studiat dreptul la Cambridge. A fost membru activ al Footlights, la Cambridge și a fost chiar și președinte în 1993-1994. Primele sale filme au fost „The Word”, „The Big Breakfast” și „The 11 o’clock Show”.

De asemenea a scris, pentru Comedy Central, „Dogf Bites Man”. În 2007, a fost nominalizat la un Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, pentru„Borat: Învățături americane pentru ca toată nația Kazahstanului să profite”, alături de Sasha Baron Cohen, Ant Hines, Peter Baynham și Todd Phillips..

În 2012, Dan a scris și a regizat filmul „Primul an de căsnicie”, în care au jucat Rose Pyrne, Rafe Spall și Stephen Merchant, urmat de pilotul „Love is Relative” pentru NBC/20th Century Fox.

Cea mai recentă realizare a sa este statutul de co-scenarist pentru un nou film cu Bridget Jones – „Bridget Jones’s Baby”, cu Renee Zellweger și Colin Firth.

JOHN M PHILLIPS (Scenarist)

Phillips este la ora actuală în faza de producție cu trei proiecte: „Who Invited Her?” pentru DreamWorks, „Bad Santa 2” pentru MIramax și „Hardy Men” pentru Fox.
De asemenea are și două proiecte de televiziune: „Pittsburg Heat”, produs de Point Grey/Mosaic, început pentru HBO și un proiect fără titlu produs de Lord Miller pentru NBC.

Înainte de acestea, John a fost scriitor și producător executiv pentru pilotul Fox „Starting Up”.
După ce a scris și a jucat cu The Fifth Humour la Universitatea Yale, nativul din Glens Falls, New York a ajuns la New York cu Upright Citizens Brigade, iar apoi s-a mutat la Los Angeles.

BARRY JOSEPHSON p.g.a. (Producător)

Barry Josephson este un veteran al industriei de divertisment cu o experiență vastă în film, televiziune și muzică. El a câștigat notorietate prin mai multe proiecte de film, televiziune, seriale și specialuri de genuri diverse. Ca președinte al Josephson Entertainment, experiența sa de afaceri derivă din diferitele poziții pe care le-a deținut, de la cea de talent manager la cea de președinte pentru producție la Columbia/Sony Pictures.

Printre producțiile Josephson Entertainment se numără succesul „Magie în New York” cu Amy Adams și Patrick Dempsey, un film care a avut încasări de peste 350 milioane de dolari la nivel mondial.

Alte succese au mai fost „Extratereștrii din mansardă”, thrillerul „De-a v-ați ascunselea”, cu Robert de Niro și Dakota Fanning, Comedia romantică „Viața așa cum este ea”, cu Katherine Heigl și Josh Duhamel, filmul de familie „Bascheții fermecați”.

Josephson a mai produs „Cum scăpăm de coana mare ?” scris și regizat de frații Coen, cu Tom Hanks în rolul principal, „Vestul sălbatic” cu Will Smith, „Ultimul samaritean” și ”Ricochet”, cu Denzel Washington.

Josephson mai pregătește un număr de proiecte, între care „Circle of Treason” pentru Focus Features, „Apex” și „The Dive”, care va fi regizat de Francis Lawrence.


Subiect Despre distribuție
jinglebells