Columbo: Columbo: Murder in Malibu

(1990)

Sezonul 9, episodul 6

Poster Columbo: Murder in Malibu

Sinopsis Columbo: Murder in Malibu

Cand un escroc este respins de cea pe care o dorea, o romanciera bogata, decide sa ii modifice putin cea mai recenta opera de fictiune.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Peter Falk Peter Falk Locotenent Columbo Brenda Vaccaro Brenda Vaccaro Jess McCurdy Andrew Stevens Andrew Stevens Wayne Jennings
Sondra Currie Sondra Currie Mrs. Rocca Janet Margolin Janet Margolin Theresa Goren Floyd Levine Floyd Levine Lieutenant Schultz
Efrain Figueroa Efrain Figueroa McGee Bill Zuckert Bill Zuckert Father Ben Slack Ben Slack Doctor
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Distribuitorul international

AXN

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 25 Iunie 2013 14:11
O lovitură cu ricoșeu
O romancieră bogată vrea să se mărite cu un playboy neserios, deși i se aduc dovezi ale infidelității acestuia. Nemulțumită de acest lucru, sora ei îl împinge indirect pe playboy să își ucidă iubita pentru ca ea să pună mâna pe averea acesteia. Columbo este derutat de toate aceste combinații, dar de firul poveștii în final.

Povestea este destul de complicată, iar senzația pe care o ai la final este că filmul n-a dezvăluit toate dedesubturile cazului, trecând sub tăcere unele secrete. Interpretările sunt reușite, iar Columbo dovedește aici că are și umor. Un episod interesant, plăcut de vizionat.

4 0
figaro pe 12 August 2009 11:03
columbo
Toate filmele cu "Columbo"imi plac deosebit de mult,un actor de exceptie,pacat ca viata l-a pedepsit cu asa o boala,un personaj subtil care rezolva crimele cu inteligenta,umor,fara violenta .ma uit la toate episoadele cu multa placere si bucurie,pentru mine sunt noi de fiecare data.
1 0
gaga pe 05 Ianuarie 2009 19:17
asta nu prea l-am inteles si nu mi s-a parut cine stie ce.
0 0

Spune-ţi părerea despre Columbo: Murder in Malibu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells