Columbo: Columbo: Murder, a Self Portrait

(1989)

Sezonul 9, episodul 1

Poster Columbo: Murder, a Self Portrait Poster Columbo: Murder, a Self Portrait

Sinopsis Columbo: Murder, a Self Portrait

Mai mult
Artistul Max Barsini are un stil de viata cel putin neobisnuit: casatorit cu Vanessa, dar traind in acelasi timp si cu modelul sau Julie, el nu o neglijeaza nici pe fosta sotie si actuala vecina, Louise – toate acestea cu stirea si acceptul celor trei. Cand Louise il anunta ca il va parasi, pentru a se muta cu psihoterapeutul sau, Max se teme ca isi va pierde controlul asupra ei, ceea ce nu putea accepta. Louise cunostea un secret din trecutul lor impreuna, o crima comisa de Max, amintire pe care ea si-o reprimase ani de-a randul.… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.1
Peter Falk Peter Falk Locotenent Columbo Fionnula Flanagan Fionnula Flanagan Louise Patrick Bauchau Patrick Bauchau Max Barsini
Shera Danese Shera Danese Vanessa Barsini George Coe George Coe Dr. Sydney Hammer Vito Scotti Vito Scotti Vito
Isabel García Lorca Isabel García Lorca Julie David Byrd David Byrd Ralph Frank Wiltse Frank Wiltse Officer (as Frank L. Wiltse)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Distribuitorul international

AXN

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 25 Iunie 2013 13:18
Motivația ascunsă a unei crime
Temându-se că fosta sa soție ar putea dezvălui viitorului soț o crimă petrecută cu 30 de ani în urmă, artistul Max Barsini o ucide și apoi înscenează că s-a înecat. Locotenentul Columbo anchetează o crimă aparent fără motiv și pozează pentru un portret.

”Columbo: Murder, a Self Portrait” este unul dintre cele mai bune episoade, având un subiect extrem de interesant cu reminiscențe hipnotice extrase din filmul psihologic "Spellbound" (1945) al lui Alfred Hitchcock. Secvențele fascinante ale viselor sunt inspirate de stilul straniu al lui Salvador Dali, acțiunea desfășurându-se în paralel pe două planuri sub o lumină difuză și o mișcare abilă a camerei de filmat. Demantelarea unui alibi aproape perfect și încercarea de a găsi motivația ascunsă a unei crime constituie două sarcini grele de care genialul detectiv se achită cu succes.

5 0

Spune-ţi părerea despre Columbo: Murder, a Self Portrait

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells