Christmas with a Capital C

(2011)

Crăciunul cu "C" mare

Poster Christmas with a Capital C Postere Christmas with a Capital C

Sinopsis Christmas with a Capital C

Mitch Bright (Daniel Baldwin) revine in orasul sau natal chiar in preajma sarbatorilor de Craciun. El este impotriva tuturor traditiilor legate de Craciun asa ca incearca sa obtina un ordin impotriva acestor traditii. Dan Reed (Ted McGinley) este un fost coleg din scoala de-al lui Mitch si cel care incearca acum sa il convinga ca ceea ce vrea sa faca nu este corect pentru cei din jurul sau.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: cromartie
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.3

Caseta tehnică

Produs de

Ranch Studios

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Krause & Schneider Multimedia (KSM)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
oanaella pe 03 Ianuarie 2012 16:17
Este un film oarecum obisnuit la care te uiti fie de plictiseala, fie pentru relaxare. Nu pot spune nici ca e o capodopera dar nici ca e jalnic, deci filmul e pe undeva pe la mijloc.
2 4
Vegetarian pe 24 Decembrie 2013 23:54
Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = Daniel Baldwin la 51 de ani un fost tanar dintrun mic orasel din Alaska , se intarce ca avocat inmbogatit si intra in conflict cu primarul Ted McGinley la 53 de ani , fosti colegi de scoala ..
. . . Daca primaria permite cuiva sa expuna intrun spatiu public decoratiuni cu tenta religioasa , trebuie sa permita si altora sa puna decoaratiuni ..

Filmu a afost prezentat in 24 si 25 si 26 dec 2013 la Neptun tv si Alfa omega , cu reluari noaptea si a doua zi

1 1
user-65593fd231fdd pe 05 Decembrie 2023 17:03
Nu te tragi dintr-un mormoloc si mormolocul din explozia nimicului, totul este creatie inteligenta, totul este perfectiune absoluta, exista acolo undeva o divinitate oricat de mult ai incerca sa fugi.
Creationismul iti da un scop in viata, iti arata ca esti important si ca viata ta nu este intamplatoare.
Evolutionismul te transforma intr-un fir de praf insignifiant intr-o galaxie infinita a carui viata nu conteaza si care esti pur intamplator pe acest Pamant, fara scopuri si fara sa iti pese de faptele tale imorale sau nu si sa devii o fiinta materialista fara suflet, asexual si fara familie.
Evolutionismul aduce cu sine o Terra rotativa cu ape indoite pe curbura pamantului, ceea ce este pura teorie, niciodata nu a fost dovedita.
Creationismul iti aduce ceea ce constati singur cu propriii tai ochi si propriile tale simuti si propria ta ratiune cu care constati… citeşte

0 0
Deceoare pe 24 Septembrie 2017 13:47
Dispute religioase
Unele persoane chiar şi atunci când ajung adulţi, îşi perpetuează nemulţumirile copilăriei vis-a-vis de foştii parteneri de joacă, mai ales dacă aceştia deţin acum funcţii publice. Dacă legea permite, de ce să nu combatem chiar şi sărbătoarea Crăciunului ?
0 0
mebubu2007 pe 28 Martie 2013 01:13
un film simpatic pt serile din preajma sarbatorilor
0 2
xerses pe 26 Februarie 2012 15:40
Acceptabil, daca vrei pur si simplu sa vezi un film, fara prea mari pretentii...
0 3
gahan12000 pe 15 Februarie 2012 23:49
O jelanie si nu altceva. Actorii joaca prost , nu ca ar avea dupa ce...subiect jalnic. Cred ca niste elevi de generala s-ar fi descurcat mai bine pentru ca scenariul la asta s-ar preta.Mai bine nu!
0 5

Spune-ţi părerea despre Christmas with a Capital C

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Christmas with a Capital C
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells