Christmas Pen Pals

(2018)

Clubul scrisorilor de Crăciun

Poster Christmas Pen Pals Postere Christmas Pen Pals

Sinopsis Christmas Pen Pals

Mai mult

Dupa o despartire neasteptata cu cateva saptamani inainte de Craciun, Hannah, creatoarea aplicatiei de intalniri "Perfect One", se indreapta spre casa de Sarbatori, si vrea sa-si salveze afacerea de la esec, reconcepand un nou model de intalniri. Ajunsa acasa, ea il reîntâlnește pe iubitul ei de liceu, Sam, pe care l-a evitat cu grijă ani la rand și face cu reticență o înțelegere cu tatăl ei, pentru a se înscrie la "Cupidon de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 03 Ianuarie 2020 14:22
Nota 10 foarte frumos romantic
Cel mai frumos si romantic film pe care l-am vazut pe Diva - Cu toate ca ideea nu este noua dar este unica povestea , este frumoasa si actiunea de asemenea , nu te plictisesti cu toate ca este cliseic , este un film frumos cu actori carismatici actiune cursiva frumoasa .Merita vazut spun eu , nu este de la Hallmark dar este frumos si mai romantic decat altele , un film pe gustul meu.
1 0
Deceoare pe 29 Octombrie 2021 18:31
Genul filmului : Crăciun/Romantic
După o despărțire neașteptată cu săptămâni înainte de Crăciun, Hannah, experta în tehnologie și creatorul aplicației de întâlniri, Perfect One, pleacă acasă la tatăl ei, de sărbători, provocată să-și salveze afacerea eșuată, re-concepând un nou model de întâlniri romantice. La sosire, se întâlnește cu iubitul ei din liceu, Sam, pe care l-a evitat cu grijă de ani de zile și, fără tragere de inimă, face o înțelegere cu tatăl ei pentru a se înscrie la Cupidonul de Crăciun al orașului, un serviciu anonim de prieteni de vacanță. Pe măsură ce sezonul avansează, Hannah este impresionată de fiecare scrisoare frumos scrisă pe care o primește și începe să creadă că prietenul ei de corespondență de Crăciun ar putea fi sufletul ei pereche.
0 0
eduard_stratan pe 04 Decembrie 2020 12:38
Divo, 1940 este unul singur, deci este incorect sa spui anii 1940! Corect este anii '40!
0 0
user-5bed3be2b22c4 pe 18 Noiembrie 2020 20:46
L-am revizionat de curand pe Diva ca tot se apropie sarbatorile de iarna, e frumusel
Nota 7,5

0 0
forever_young_ pe 17 Noiembrie 2020 20:20
BUN !
vazut , placut ...un film romantic de Craciun deosebit !
0 0

Spune-ţi părerea despre Christmas Pen Pals

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells