Articole Celeste and Jesse Forever

(2012)

Celeste și Jesse pentru totdeauna

Despre echipă

LEE TOLAND KRIEGER (regia) a semnat regia și scenariul filmului The Vicious Kind, al cărui producător executiv a fost Neil LaBute și care a fost de două ori nominalizat la Premiul Independent Spirit, pentru cel mai bun actor (Adam Scott) și pentru cel mai bun scenariu. În 2006, el a semnat regia filmului de televiziune intitulat The Wilton. De asemenea, Lee este activ în domeniile reclamei și al videoclip-urilor muzicale, lucrând cu clienți precum Universal Music, Island Def Jam, AG (Adriano Goldschmied) Jeans și Joseph Abboud.

DAVID LANZENBERG (imaginea) a fost asistent de imagine al lui Philippe Rouselot (la Planet Of The Apes), Christopher Soos, Checo Varese, Aaron Schneider, Daniel Pearl și Nicola Pecorini. De asemenea, el a contribuit la realizarea unor filme precum: The Sensation Of Sight, cu David Strathairn; Vacuums, cu Chevy Chase și Rose McGowan; Park, în regia lui Kurt Voelker și documentarul Lenny Kravitz Minister Of Rock & Roll.
YANA GORSKAYA (montajul) a fost distinsă cu Premiul Eddie pentru performanțele sale la Spellbound, care a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film documentar în 2003. Alte documentare din filmografia sa sunt: Lucky, Seeds, Sonny Boy și In The Name Of Love, produs de Sidney Pollack.

Printre realizările sale se mai numără montajul filmelor: Rocket Science, Eagle vs. Shark, Smart People și Boy, în regia și scenariul lui Taika Waititi.

IAN PHILLIPS (scenografia) a contribuit la realizarea filmelor A Single Man și Twilight și a serialelor TV Bones, C.S.I: Las Vegas, Mad Men și Parks and Recreation.

Sinopsis Despre actori
Film - Celeste and Jesse Forever

Celeste and Jesse Forever

(2012)
Celeste și Jesse pentru totdeauna
6.5 153 voturi 11 păreri
jinglebells