Articole Celeste and Jesse Forever

(2012)

Celeste și Jesse pentru totdeauna

Sinopsis

Celeste (Rashida Jones) și Jesse (Andy Samberg) s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit de tineri. Cu timpul, însă, s-au îndepărtat unul de celălalt. Acum, la vârsta de 30 de ani, Celeste este patroana unei mari firme de consulting, în timp ce Jesse este, din nou, șomer și nu pare că se grăbește să iasă din această situație. Celeste este convinsă că trebuie să divorțeze de Jesse - ea este în plină ascensiune, pe când el se află pe o pantă descendentă. În plus, dacă se despart acum, pot rămâne prieteni buni, care se ajută reciproc. Jesse acceptă, pasiv, trecerea la simplă prietenie, deși încă o iubește pe Celeste.

Pe măsură ce demersurile de separare avansează, Celeste realizează, cu durere în suflet, că a tratat cu superficialitate relația lor și că decizia ei - care atunci i se păruse matură și bine intenționată - este, de fapt, una impulsivă și egoistă. Însă sincronizarea ei cu Jesse este departe de a fi perfectă. Trecând prin schimbările turbulente din viața și din sufletul lor, cei doi învață că, dacă iubești cu adevărat pe cineva, trebuie să știi să renunți.

Sony Pictures Classics prezintă filmul Celeste and Jesse Forever / Celeste și Jesse pentru totdeauna, o producție Envision Media Arts și Team Todd, în regia lui Lee Toland Krieger. Scenariul este semnat de Rashida Jones și Will McCormack. Producătorii filmului sunt Jennifer Todd, Susanne Todd și Lee Nelson, iar producători executivi Rashida Jones și Will McCormack. Imaginea este semnată de David Lanzenberg, scenografia de Ian Phillips, iar montajul de Yana Gorskaya.

Despre echipă
Film - Celeste and Jesse Forever

Celeste and Jesse Forever

(2012)
Celeste și Jesse pentru totdeauna
6.5 153 voturi 11 păreri
jinglebells