Without Borders

(2015)

Fără frontiere

Poster Without Borders Poster Without Borders

Sinopsis Without Borders

Eroii principali pleacă în călătorii spre frumoase văi montane din Armenia, străzi luxuriante din Tbilisi și Moscova, împodobită de Crăciun pentru a întîlni dragostea, care nu cunoaște limite și convenții, vârstă și naționalități.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Bez granits

Tip Ecran

normal

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silvia.n pe 02 Februarie 2020 12:43
Minunata combinatie de comic-liric,cum numai rusii pot sa o faca!Daca aveti posibilitatea sa urmariti filmul, nu ezitati!Va va umple sufletul de duiosie si ochii de lacrimi.Actiunile suprapuse si paralele cu cupluri diferite, de virste diferite, cu ocupatii diferite,in tari diferite.Adaugati peisaje frumoase din Armenia si iarna ruseasca, cu zapada abundenta din Moscova, ca si actori tineri si frumosi.Am vazut deja filmul de 2 ori si-l voi revedea oricind, cu placere, ori de cite ori TV 1000 il va reprograma.In vremurile astea cu filme facute dupa benzi desenate si jocuri pe calculator, cu super eroi, explozii multe si violenta cit cuprinde, acesta e o gura de oxigen pentru suflet.
3 0
user-5ba3b576bcdfc pe 04 Septembrie 2020 19:58
Ghenadi 2020, pur și simplu esti un cretin. Cum poți sa jignești pe cineva pt ca îi place un film, dobitocul dracu. Eu nu l-am văzut. Încă. Începe în câteva minute, dar comentariile favorabile m-au determinat sa vreau sa îl vad. Și, labagiu incult ce ești, nici Utopia lui Thomas Morus nu are legătură cu realitatea dar asta nu o împiedică sa fie o lucrare de referință a tezaurului cultural al umanității.
2 1
user-5a76e7eeb1215 pe 02 Februarie 2020 11:53
Superb, comedie,dragoste ,nota 10 nici la baie,nu mam dus,pînă nu sa terminat filmul.....
1 0
ghenadi2020 pe 19 Aprilie 2020 11:43
Propaganda ruseasca de jos nivel
Sunt jalnici cei care apreciaza acest film. In fiecare tara sunt cercuri proruse format din fosti studenti la universitatea Lomonosov de exemplu, pe care nimeni nu ii supravegheaza. Plin de sclipici si propaganda ruseasca fimul. Se doreste o recreare artistica a fostului spatiu sovietic, unde toti georgienii, armenii, ucrainenii stiu rusa si iubesc Rusia, unde se au toti ca fratii- desi niciodata nu a fost asa- numai cati soldati din republici au fost in Afganistan, cat sange a curs datorita invaziei Georgiei de catre Rusia, a Ucrainei- un film fara sare si fara savoare, un film care iti lasa o senzatie e greata.
1 5
kasmyn pe 29 Octombrie 2020 19:44
un film foarte bun
un film armeano-rus foarte bun o comedie-romantica depre iubire adevarata!!!
0 0
bizonul pe 27 Octombrie 2020 07:08
Firar-va "Frontiera " sa va fie, ca nu-i zi sa nu fie in grila de programe pe canalele tv. de film. Macar de ar fi ceva de el, dar este un film slab, si tot il vad aici mereu-mereu poate de cativa ani. Programatorii nu s-au gandit sa ia un pic de pauza cu acest film de vreo catva ani , pana se nasc alte generatii ?
0 1
kasmyn pe 29 octombrie 2020 19:45
este un film foarte bun !!
lili22 pe 14 Martie 2020 17:27
Foarte slab.Chiar daca joaca Ciurikova si Basilasvili , adevarul e altul.Rusii nu dau doi bani nici pe gruzini, nici pe armeni.
0 4

Spune-ţi părerea despre Without Borders

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells