An Accidental Christmas

(2007)

Crăciun din greșeală

Poster An Accidental Christmas Poster An Accidental Christmas

Sinopsis An Accidental Christmas

Mai mult

Doi adolescenți fac tot posibilul pentru ca părinții lor, Vicky și Jason , care au decis să se despartă după 15 ani de căsnicie, să petreacă vacanța de Crăciun împreună, la plajă. Vacanța familiei este complicată însă în momentul în care șeful lui Vicky și secretara lui Jason, o femeie superbă, își fac apariția. Pe măsură ce Jason petrece din ce în ce mai mult timp cu Vicky, devine din ce în ce mai clar că mariajul lor este departe de a se fi încheiat și el decide să o…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 28 Decembrie 2012 11:10
Sinopsisul propus de mine a fost acceptat in 11 ian 13 = Doi adolescenţi fac tot posibilul pentru ca părinţii lor , Vicky şi Jason , care au decis să se despartă după 15 ani de căsnicie , să petreacă vacanţa de Crăciun împreună , la plajă . Vacanţa familiei este complicată însă în momentul în care şeful lui Vicky şi secretara lui Jason , o femeie superbă, îşi fac apariţia . Pe măsură ce Jason petrece din ce în ce mai mult timp cu Vicky , devine din ce în ce mai clar că mariajul lor este departe de a se fi încheiat şi el decide să o ceară în căsătorie încă o dată. Puţin noroc şi multă dragoste, condimentate cu un praf de magie, vor face ca această familie să se reunească.
1 0
CANTALUP pe 11 ianuarie 2013 20:06
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .

Spune-ţi părerea despre An Accidental Christmas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu An Accidental Christmas
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells