À mon âge je me cache encore pour fumer

(2016)

Încă mă ascund să fumez

Poster À mon âge je me cache encore pour fumer Postere À mon âge je me cache encore pour fumer

Sinopsis À mon âge je me cache encore pour fumer

Mai mult

Filmul este o prezentare dură a vietii femeilor algeriene care își împărtășesc experiențele în regimul islamic din 1995. Între pereții unui hamam, o baie turcească, femei de diferite vârste vin nu doar să se îmbăieze, ci să și stea de vorbă. În perioada când doar femeile au voie în hamam, ele se pot dezbrăca de tot: de haine, dar, mai ales, de restricțiile impuse de societate. Niciun subiect nu este tabu. Ele discută despre dragoste, sex, religie și politică. În mijlocul acestei situații, o femeie…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • I Still Hide to Smoke

Produs de

Battam Films

Distribuitorul international

Les Films du Losange

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 28 Noiembrie 2018 22:47
Filmul a fost turnat in Salonic intr-o veche baie.Realizatorii sunt greci in majoritate covarsitoare.A iesit un film modest chiar daca vorbeste despre fapte care au loc inca in lumea araba.
1 2
nic.iane pe 27 ianuarie 2019 18:55
Si daca a fost turnat la Salonic, ce? Intr-o tara araba era greu de facut, dat fiind subiectul sensibil. Actorii sunt majoritatea arabi sau vorbitori de araba, mie mi s-a parut foarte autentic. Excelent film!
Cretzulynne pe 20 iulie 2019 10:16
Este un obiecei al Franței de a relata studii sociale prin ceea ce se întâmplă în țările defavorizate. Mărturie stau numeroase filme: Mustang (2015), L'insulte (2017) etc. Nu am văzut vreodată, într-un film, o situație atât de intim redată precum cea din filmul de față, realizat într-o asemenea manieră liberă, într-una din țările unde cenzura este regină. Realizatorii nu ar obține nici în următorii 100 ani permisiunea...până când țările respective nu-și schimbă mentalitățile restrictive.

Spune-ţi părerea despre À mon âge je me cache encore pour fumer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells