Păreri 127 Hours

(2010)

127 de ore

Ordonează după
ArjenRobben pe 04 Iunie 2011 13:15
Un dintre revelatiile filmelor din 2010.NU cred insa ca ar fi meritat Oscarul deoarece au fost filme mai bune ca el.
Gumitza pe 30 Aprilie 2011 09:18
127 Hours se concentreaza mai exact asupra celor 5 zile pe care Aron este nevoit sa le petreaca intre doua stanci dintr-un canion izolat dupa ce a ramans blocat acolo in timpul unei escaladari. Filmul urmareste toate trairile alpinistului din timpul aventurii sale, si prezinta intr-un mod inedit greutatile prin care trece acesta, dar si amintirile pe care le deruleaza in capul sau, tot gandindu-se la prieteni, familie, fostele iubite si la cele doua excursioniste cu care se intalnise inainte de accident. De asemenea, filmul ne ofera si o lectie cu privire la alegerile pe care le putem face in viata deoarece si Aron a avut o alegere de facut pentru a iesi din incurcatura.
nsanyi23 pe 23 Aprilie 2011 16:32
bun
Cred ca va fi un excelent cu actori nemaipomeniti.
m.patrii pe 21 Aprilie 2011 00:28
genial filmul. chiar mi-a placut si m-a impresionat, cu toate ca am vazut si alte documentare pe dicovery,dar are imagini reusite acest film
crystyan18 pe 08 Aprilie 2011 18:52
premiera 22.04
lol am vazut filmul de 2 luni cred dupa torrent;))
oricum e foarte bun filmul...are suspans...

danymury pe 07 Aprilie 2011 22:23
foarte bun filmu....foarte bun...mi-a placut la nebunie..chiar daca este mai simplut
warius pe 30 Martie 2011 22:55
sal
e misto filmu recomand:.D dar cia poveste era cu totu altfel.........
cinefob pe 19 Ianuarie 2011 19:00
bun
film dupa caz real.Regizorul s-a adaptat la caz.Realitatea e cruda.
JackRaven pe 19 Ianuarie 2011 11:09
super filmul...d-abia l-am vazut si am vrut sa dau comm...merita globul de aur Franco...merita vazut si nu dati skip la sfarsit...am fost tentat dar n-am facut-o
fata de Turistul care a fost praf asta merita chiar sa castige...Ricky Gervais avea dreptate

JohnnyFranco pe 24 Decembrie 2010 09:51
un film
Un film excelent o interpretare superba a lui James Franco cu acest film va castiga si Oscar si Globul de aur
dayenutza pe 21 Septembrie 2012 00:22
super filmul , o lectie de viata dintr-o poveste adevarata intre viata si moarte . Nota 10 si isi merita din plin toate permile
simleuan pe 01 August 2012 22:47
un film biografic extrem de bine realizat, vi-l recomand
fleur_de_paris pe 19 Iulie 2012 12:45
Minunat filmul.
Merita vazut!
Nu m-am gandit ca va fi atat de bun!

ice_eyes pe 05 Octombrie 2013 00:46
Este un film extraordinar, are un mesaj puternic, iti ofera o meditatie asupra tuturor aspectelor, o lectie de viata si de supravietuire. Mi-a placut foarte mult si il recomand, hotarati singuri daca va place sau nu acest film, doar alegeti sa-l vedeti.
body3DevinA pe 26 August 2013 20:25
Un film inspirat dintr-un caz real care este foarte bine realizat. 127 Hours este un film in care predomina monologul, 80% din film este un monolog. James Franco este un actor foarte bun, nu ma asteptam sa joace atat de bine. Vizionare placuta!
ZetaReticuli pe 11 August 2013 03:24
Un film excepţional care nu poate fi descris în cuvinte, trebuie sa trăieşti alături de personajul principal, şi-a intrat excelent în rol, rar mai vezi un asemenea film. Celor care nu le-au placut, nu ştiu sa vizioneze astfel de filme sau nu cunosc esenţa lor. Merită cu adevărat premiile oscar, o adevărată capodoperă!
vyydo pe 10 Mai 2013 00:03
Foarte bun!
Prezinta intr-un stil modern ceva ce mi se pare foarte greu de reprezentat intr-un stil mai clasic.
into_the_labyrinth pe 19 Februarie 2011 23:00
Deşi nu sunt un fan al filmelor de aventură, acesta chiar mi-a plăcut. Este redată atât de bine şi de convingător drama (practic, tragedia) unui om care a rămas blocat în Canion în urma unui accident stupid, lupta sa contracronometru cu natura, în căutarea supravieţuirii, încât este imposibil să rămâi indiferent. Îţi dai seama cum trebuie să se fi simţit în acele momente în care striga după ajutor şi apoi realiza că nu l-a auzit nimeni, încât te îngrozeşti pur şi simplu. Mai mult, deşi acţiunea trenează (nu are cum altfel), inserţia cadrelor în care fie era, fie îşi imagina că este liber este reuşită. Dorinţa de a trăi a fost mai puternică decât orice şi astfel, cu preţul unor cumplite suferinţe, eroul a scăpat. Are către final şi o meditaţie despre destin foarte interesantă. PS. Totuşi, te întrebi dacă nu era mai bine să-şi… citeşte
2 13
cezarika21 pe 9 noiembrie 2016 08:31
”Bolovanul acesta pare că m-a așteptat toată viața încă din vremea când era un meteorit și călătorea prin spațiu, iar eu nu eram încă născut”, cam așa sună meditația cu privire la destin a lui Aron Ralston. Merită să cugetăm la ea.
Sorin87 pe 21 Noiembrie 2011 19:35
127 Hours
Lupta pentru supravietuire a lui Aron Ralston constituie prim-planul acestui film care te tine lipit de monitor pe toata durata sa. Te tine atent punandu-ti in fata trairile personajului cat timp este blocat in canion.
radu3455 pe 28 August 2011 17:11
o adevarata capodopera acest film e de-a dreptul senzational
andu7zu pe 15 Mai 2011 16:41
Dupa parerea mea aisi merita toate nominalizarile si premile.....
Vizionare placuta....

MarianCarp pe 08 Mai 2011 01:18
Cel mai mult mie mi-a placut cum este redata senzatia de sete, atat audio cat si imaginile folosite.
caluser pe 11 Martie 2011 14:41
O incredibila(dar adevarata) poveste despre supravietuire in interpretarea excelenta a lui James Franco si regizata magistral de catre Danny Boyle.
vampyritza pe 10 Martie 2011 19:20
Obligatoriu de văzut
Un film care te face sa te gandesti intens ls viata ta,daca merita sa lupti si sa treci peste orice obstacol .Eu una am trait fiecare sentiment paralel cu actorul (james franco),si imi imaginam durerea adevarat prin care a trecut adevaratul erou,Aron Ralston.

Poate nu este o capodopera,si nici cea mai extraordinara pelicula ,dar are un impact foarte mare.

Merita vazut!

mirko pe 09 Martie 2011 19:33
Emotionant de bine facut!
Danny Boyle si-a intrecut maiestria de a face un film cu si depsre viata. Nu pot sa spun decat ca este SENZATIONAL, nu are efecte speciale (exceptand scenele de final in care il arata pe personaj fara mana dreapta), nu are impuscaturi, scene de sex explicite... Deci se poate si fara. Este un film despre viata, curaj, supravietuore, speranta, vointa de a trece peste tot cu pretul de pierde ceva in schimb. Emotionant. Tulburator. Fascinant. Sunt singurele cuvinte care imi vin in minte dupa ce am vazut acest film. Acets film nu v-il recomand, ci va oblig sa-l vedeti!
Sync pe 01 Martie 2011 20:45
un film captivant care nu te lasa sa te plictisesti,nota 10
Boss_of_Bosses pe 11 aprilie 2012 11:12
...tu chiar mi-ai captivat atentia. se plimba unul prin desert , asta este captivant? sau ca figureaza alte 2 persoane in film? terminatiiiiiiiiii cu prostiile!!!!!!
Octaz pe 19 Februarie 2011 22:45
Reprezentatie de milioane din partea lui James Franco,impresioneaza prin simplitatea rolului sau,unul atat de banal dar totusi cu atat de multe sanse de a scoate la iveala calitatile fiecarui actor.Totusi, mi'e foarte greu sa cred ,desi imi doresc enorm de mult,sa ii fure lui Colin Firth Oscarul ,zic eu ca sansele sunt undeva la 10%. In ciuda acelei perioade din film care a plictisit putin publicul de la jumatate,restul a fost fabulos,impresionant,lectie de supravieturire,sincer la fel as fi procedat si eu si cred ca oricine.Ideea intalnirii cu acele fete la inceputul filmului inca mi se pare pusa in aplicare cam degeaba, e posibil sa fi scapat eu un amanunt,desi nu cred.Imediat ce voi termina de scris comentariul ma voi informa de pe Google despre aceasta intamplare si implicit despre personaj,pare si este interesant !
mircea_pop pe 16 Februarie 2011 20:28
filmul ne prezinta intamplarea adevarata prin care a trecut Aron Ralston, un amator de catarari, scufundari si alte sporturi extreme. Cutreierand canioanele patriei, un ditamai bolovanul cade peste mana lui dreapta si il blocheaza acolo. Ramane blocat timp de 127 de ore. 7620 de minute. 457.200 de secunde. :))))))) Recomand!
Kable pe 03 Februarie 2011 20:19
Filmul incepe putin cam plictisitor dar apoi iti dai seama ca e o capodopera demna de Oscar sau Golde Globe, James Franco a depasit toate asteptarile, slabe sanse sa nu ia vreun premiu acest an.
lolosu pe 13 februarie 2011 12:43
mai degraba sfarsitul e plictisitor!
Boss_of_Bosses pe 11 aprilie 2012 11:35
toooot plictisitor. schimba avatarul ... un sfat bun pentru un cinefil ca tine .
costyn162 pe 23 Ianuarie 2011 22:33
“127 hours” merita cu siguranta cel putin o nominalizare pentru cel mai bun film la Oscar, ceea ce a si primit. O poveste reala transpusa genial in film de un regizor potrivit. O interpretare a lui James Franco de exceptie, un actor care si-a demonstrat inca o data talentul el fiind cunoscut dupa interpretarea din “Spiderman”. Asadar, luand in considerare cele spuse, nota filmului este 10 insemnand din punctual meu de vedere nota unei capodopere.
Boss_of_Bosses pe 11 aprilie 2012 11:25
cum puteti numi film o tampenie in care joaca 3 persoane , ba si capodopera ? ... asa se ajunge de vezi superfilme cu mari actori ce au media notei mai mica decat aceasta .... telenovela ,mult spus.
elmedico pe 22 Ianuarie 2011 22:24
Socant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
claudiu7boss pe 08 Ianuarie 2011 00:04
Un film fantastic care ne prezinta cat de puternica este vointa de a supravietui, o poveste exceptionala a unui om care in 5 zile isi retraieste amintirile care l-au marcat cel mai mult si isi da seama cat de mult a gresit, in speranta ca va avea un copil aceta reuseste sa-si taie mana, "nervul" si sa-si rupa osul in speranta ca va putea fi salvat.

Tot respectul pentru Aron Ralston si curajul sau de a merge mai departe!

Anna-Maria pe 11 Mai 2011 19:49
Interesant!
Mi-a placut acest filme pentru ca James Franco joaca foarte bine. Cel putin i-am simtit incordarea din muschii fetei, nu a fost numai o mimica oarecare. A transmis ceva filmul asta! Nu e doar unul cu happy-end, dupa niste aventuri obisnuite! Nu numai ca e inspirat din realitate, dar mai e si cat se poate de real realizat!

Imi pare rau ca nu a luat Franco Oscarul, dar nu pot sa spun ca sunt suparata ca a luat Colin Firth. Daca se putea,eu le-as fi dat amandurora cate un Oscar.

Dar, i-am dat 8, pentru ca, in anumite momente, in cele 5 zile, filmul prea se lungeste pe niste chestii inutile... Sau asa mi s-a parut mie! :)
Dar pentru acest lucru, nu trebuie sa ii negam valoarea!!!

2 10
bigbuster pe 08 Ianuarie 2011 15:11
L-am vazut, dar nu m-a incantat prea mult. Si incetati cu chestiile de genul "ia pune-te in situatia aluia". N-am cum si nimeni nu poate. Filmul trebuia sa mai risipeasca din neputinta asta de spectator, dar nu reuseste. Mai multe pe http://filmbuster.blogspot.com/
2 10
mathewperry pe 05 Noiembrie 2012 22:45
Din comentari am vazut ca sunteti foarte impartiti si vreau sa va spun ca filmul nu o sa,i placa decat celor apreciaza natura si pelerinajele cuiva care ia placut robinson crusoe aici ii vorba de supravietuire adaptare si putinu sunt cei care da aprecieze adevarata valoare.
2 6
Theodor2011 pe 07 Decembrie 2013 20:57
Review'ul contine mici spoilere!!!
Stau si ma intreb cum poate un asemenea film ordinar bazat pe o intamplare nefericita din viata unui oarecare alpinist sa fie nominalizat la OSCAR?? Ce-o fi fost in creierii membrilor academiei americane de film cand au votat/ales acest film sa fie printre cele mai bune filme ale anului 2010? nu stiu.
Se duce omu (''alpinistul'':)) singur de nebun sa faca poze printre canioanele din UTAH, cade intr-o fanta stramta/ingusta si izolata, ramane cu bratul blocat intre peretele fantei si un bolovan de cateva zeci de Kg si gata, hai sa turnam repede un film cu multe nominalizari la OSCAR, care sa aiba la baza acea ''incredibila'',''fantastica'', ''nemaipomenita'' intamplare, nu? JALNIC.
Ca premiile OSCAR (cel putin la sectiunea Cel mai bun film) sunt din ce in ce mai controversate in ultimii 10-15 ani asta o stie toata lumea.
Altfel nu-mi explic cum a reusit Shakespeare in… citeşte

MikkaelWolfganger pe 19 Ianuarie 2013 15:29
Bravo James Franco!
Un film foarte intens, jucat exceptional de James Franco.Filmul ,care are practic un singur personaj, a reusit sa ma tina in incordare pe toata durata sa.Nu ma asteptam la un rol asa mare facut de James Franco, dar iata ca tipul din Spider-Man stie sa si joace.
puffulette pe 01 Ianuarie 2013 04:46
La inceput ma hotarasem sa vad acest film datorita actorului principal care se nimereste a fi si unul dintre preferatii mei, fara a sti despre ce este vorba am inceput sa il vizionez si am realizat ca defapt este un film destul de bun dar care nu prea te tine cu sufletul la gura si nici nu are actiune, nu il consider extraordinar de bun datorita faptului ca nu ma °trecea° prin toate starile, ci aveam aceeasi reactie pe tot parcursul lui... In rest... merita vazut este putin trist iar actorul principal joaca foarte bine
vladimir84 pe 26 Iulie 2013 19:42
Mi s-a parut ca filmul si-a indeplinit cu capul sus obiectivul: am trait alaturi de James Franco aventura(mai putin taierea bratului) si la sfarsit am ramas impresionat.
2 2
Al3xX09 pe 26 August 2010 03:19
Al3xX2010
Marfa de abia ast sa apara mijtooooooooooooooooooo
3 33
Doar.Sucre pe 08 Iunie 2011 01:06
127 de ore. (spoilere).
Am auzit destul de multe pe internet despre filmul asta , si cand am vazut si nominalizarile de la Oscar , mi-am pus in cap sa il vad neaparat.

Sincer , cand eram mic , vedeam de nenumarate ori un film cu un grup de alpinisti care incercau sa urce Everestul , era interesant (prea multe nu pricepeam eu pe atunci) , dar stiu ca erau momente in respectivul film in care unele personaje isi taiau parti din corp pentru sange , sangele era pus in niste pungi , iar iei se incalzeau cu acele pungi.

Asa , eu consideram cand am pornit playerul cu filmul asta (127 de ore) sa vad scene asemanatoare. Inceputul e foarte frumos , optimismul si ,,avantul" lui spre peripeti de indruma si pe tine la o asa ,,aventura".

Dupa aceea se intampla beleaua , cade acel bolovan , la prima vedere eram ,,Serios? asa e tot filmul?" pe parcurs autenticitatea filmului este… citeşte

3 16
Tweeknax pe 25 Ianuarie 2011 13:43
Exceptional!
Un film ce-ti ramane in memorie! Pacat ca se lanseaza asa tarziu in Romania, noroc ca de obicei cu torrentii.
3 12
Bronson pe 12 Iulie 2011 20:42
Film biografic ,bazat pe o poveste reala .
Merita vazut !

3 10
Ammelie pe 17 Ianuarie 2011 16:26
127 Hours (2010)
Mda, dragut filmul, interesant, dar nimic cu adevarat special. Imi place Danny Boyle si cred ca a facut o treaba buna cu acest film, James Franco a jucat si el bine, dar dincolo de asta... nimic 'profund' as spune. 6.5/10
3 10
sabinalin pe 28 Iunie 2012 20:39
Lectie de supravietuire
Nu e treaba simpla sa faci un astfel de film in care personajul principal ocupa ecranul mai mult de 80% din timp de unul singur. E despre depasirea limitelor umane, e despre lupta disperata pentru a trai, e despre instinctul de conservare. Poate ca ar fi fost plictisitor daca in ecuatie n-ar fi aparut Danny Boyle, regizorul consacrat definitiv la nivel inalt cu formidabilul "Trainspotting", un pisc pe care-i greu de crezut ca-l va mai atinge vreodata, "Slumdog millionnaire" a fost o simpla glumita pe langa izbucnirile geniale ale unor Mc Gregor sau Carlyle... James Franco se achita bine de rol, reuseste sa tina spectatorul cu sufletul la gura in cea mai mare parte a timpului. Recomandat in primul rand pasionatilor de sporturi extreme. Cine cauta, gaseste...
3 8
mosu332 pe 10 Noiembrie 2012 17:42
si toata viata i-a trecut prin fata ochiilor !
Un film exceptional si da este doar pentru un anumit segment de spectatori ( din pacate aicea au comentat si dat note doar cei care prefera filmele cu bang bang si pline de efecte si pumni si sex ), filmul te trece prin multe emotii : de la stapanirea de sine si increderea care o are personaju la inceput, la constientizarea tot mai mare a unui sfarsit tragic pana la disperarea, panica, extazul ultimei zile ... si dinou la sfarsit puterea de a continua de asi relua viata cu mai mult entuziasm decat inainte.
Foarte bine jucat perosnajul, regizarea exceptionala, desi filmul incepe in momentul in care el se pregateste sa plece - tot reuseste sa iti caracterizeze personaju. Vil recomand cu placere , este un film greu urmaritil doar daca aveti starea de spirit necesara si dorinta de a vedea un film inteligent.

3 6
Tyson_Kyd pe 05 Octombrie 2013 18:41
Un film incredibil . Ar trebuii sa ne puna pe toti in difucultate . Eu unul nu stiu daca as putea sa fac ce-a facut personajul interpretat de James Franco care a avut o prestatie magistrala . Pelicula impresioneaza pentru povestea bazata pe faptele reale ale lui Aron Ralston ! Este adevarat ca 127 Hours poate fi plictisitor si foarte socant, dar daca privesti in asamblu iti vei da seama ca este uimitor . Filmul nu este plictisitor, noi suntem prea grabiti, atunci cand vizionezi un astfel de film trebuie sa lasi totul in urma . Sunt uimit ca lumea nu la agreat . Eu sunt de parere ca filmul este o adevarata capodopera si merita vizionat !
3 2
alex_il_fenomeno pe 16 Aprilie 2011 16:30
a fost un film foarte cutremurator , avand in vedere ca este inspirat din fapte reale ! Ce nu am apreciat la acest film ? faptul ca dupa 15 minute deja isi prinde mana ( mult prea repede , dupa parerea mea ) , iar in restul de o ora si un sfert vedem cum rememoreaza el cele mai importante momente din viata lui si cum imaginatia ii joaca feste ! Nu a fost un film rau , dar a fost unul supraevaluat !
4 29
Manchester pe 22 Noiembrie 2010 23:55
Pare destul de ...
Interesant , sa vedem ce si cum cand o sa apara ;)
4 25
smiley3abe pe 09 Octombrie 2010 16:42
Nu cred ca pot astepta pana in martie... Tocmai am vazut trailer-ul si presimt ca va fi unul dintre cele mai bune filme de anul acesta. Cu siguranta va primi cateva premii Oscar. Abia astept sa il vad.
4 21
Go 1 2 3 4