- -
sub 5 voturi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 30 Iunie 2013 22:39
Kings of Leon sunt "responsabili" pentru cateva hituri din indie-rock-ul american : Use Somebody, Sex on Fire, Closer, Cold Desert care fac parte si din soundtrack-ul catorva serii televizate. O formatie aparuta destul de recent (1999), dar care si-a facut deja un nume in industria muzicala. Spre surprinderea lor, au avut succes mai intai in Marea Britanie si Australia, inainte de a da lovitura si pe meleagurile natale americane. Dupa ultimul album Come Around Sundown din 2010 au aparut unele zvonuri legate de despartirea lor, insa anul asta e planuita lansarea noului album.
1 1
MikkaelWolfganger pe 01 Iulie 2013 12:06
Decenti spre buni.
Singura :O.Ma sincer indoiesc ca sunt de nivelul unor The Killers, Arcade Fire, Arctic Monkeys sau The Strokes.Asta ca sa ma leg doar de zona indie-rock.Baietii astia de la Kings of Leon reusesc sa ma enerveze teribil prin versurile repetitive(nu cred ca au melodie in care sa nu repete anumite versuri obsesiv), muzica lor destul de impersonala si mai ales prin atractia teribila care reusesc sa o exercite asupra junelor cu pretentii hipsteresti.

In ciuda acestor mici chestii care ma distrug pshic cand ii ascult, de la Kings of Leon mi-au placut ceva melodii cu tot cu repetitivitatea lor agasanta, mi-a placut oarecum si albumul lor Only By The Knight. si per total cred ca sunt o formatie mai mult decat decenta care nu are cum sa nu rasara in mediocritatea industriei muzicale actuale.

Un 7 pentru baieti si astept si eu un album in care nu vor repeta de 30 de… citeşte

0 2
CanduDumitrita pe 6 iulie 2013 15:57
Frate! tocmai mi-ai luat cuvintele din gura!

Spune-ţi părerea despre Kings of Leon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells