Wolverine 3 lansează un teaser major pentru X23, fetiţa mutant

de Cristina Grigore în 25 Oct 2016
O imagine de pe contul de socializare al lui Logan ne face cunoştinţă cu Laura

Ştirile recente despre Logan, al treilea film în care Wolverine îşi desfăşoară aventurile independent de grupul X-Men, au conţinut trimiteri la o fetiţă misterioasă, cunoscută drept X23.

Într-o postare publicată ieri pe contul oficial al de Instagram al peliculei, Wponx, ni se face cunoştinţă cu Laura – este, până acum, cel mai clar indiciu că este vorba de aceeaşi fetiţă din paginile Marvel Comics, aceeaşi X23 pe care organizaţia Weapon X a clonat-o pentru a replica abilităţile lui Wolverine.

Acţiunea din Logan are loc la câţiva zeci de ani de la evenimentele din Days of Future Past, în care protagonistul, acum mai vulnerabil şi îmbătrânit, trebuie să îi protejeze pe Profesorul Xavier, şi el afectat de vârstă, şi micuţa, dar preţioasa Laura. Pelicula a fost descrisă de regizorul James Mangold drept o adaptare netradiţională a benzilor desenate.

„Firul director prezent în toate deciziile legate de film a ţinut de separarea noastră, într-un mod corect, de celelalte filme cu supereroi. Credem că vom veni cu ceva diferit şi vrem să fim siguri că publicul va primi această informaţie. Pentru că, uneori, chiar dacă filmul este diferit, studiul îl va promova la fel ca pe celelalte aparţinătoare aceluiaşi gen”, a spus Mangold.

„Muzica din trailer, a lui Johnny Cash, ne diferenţiază cumva de sunetele standard, zgomotoase, dramatice, în ton cu forţa efectelor speciale, a uşilor trântite şi a exploziilor caracteristice acestor filme”, a mai arătat el.

Logan va ajunge în cinematografe pe 3 martie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Logan, X-Men: Days of Future Past, James Mangold

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells