Warner Bros. va lansa încă 11 filme cu supereroi până în 2020. Lista completă, cu data premierei în România

de Gloria Sauciuc în 24 Ian 2016
Iată care sunt toate cele 11 filme, supereroii şi oponenţii lor, plus ce actori le vor da viaţă

În octombrie 2014, DC Comics anunţa lansarea a 11 filme noi în următorii 5 ani, începând cu „Batman v Superman” care se va lansa peste doar două luni.

Iată în contiuare care sunt toate cele 11 filme, supereroii şi oponenţii lor superputernici şi super-răi, dar şi ce actori le vor da viaţă pe marele ecran.

1. „Batman v Superman” ne va arăta cum Superman răspunde pentru prejudiciul cauzat oraşului Metropolis la sfârșitul filmului „Man of Steel”. Îl vom întâlni pe noul Batman interpretat de Ben Affleck, care nu este printre fanii lui Man of Steel. În spatele scenei, Lex Luthor (Jesse Eisenberg), trage sforile, încercând să manipuleze un conflict între cei doi. Filmul îl va introduce pe Doomsday, un titan cu superputeri, pe care se pare că Luthor îl va crea din Generalul Zod readus la viaţă.

Wonder Woman (Gal Gadot) se va alătura lui Batman și Superman în lupta împotriva lui Doomsday. În premieră, vom vedea şi alţi câţiva supereroi: Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa) și Flash (Ezra Miller).

 „Batman v Superman” va fi lansat în România pe 25 martie.

2. Suicide Squad este următorul film, despre un grup de superticăloşi care fac echipă ca să învingă un ticălos și mai mare. Filmul o va introduce pe marele ecran pe favorita fanilor, Harley Quinn (Margot Robbie).

Echipa completă e formată din Cary Fukuhara (Katana), Adam Beach (Slipknot), Cara Delevingne (Enchantress), Jay Hernandez (El Diablo), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jai Courtney (Captain Boomerang), Joel Kinnaman (Rick Flag) și Will Smith (Deadshot). Îl vom vedea chiar şi pe Joker (Jared Leto). Nu e sigur care este rolul său în film, dar nu pare să fie un membru al echipei.

 „Suicide Squad” se va lansa în România pe 5 august 2016.

3. „Wonder Woman” este primul film dedicat personajului, care a crescut pe o insulă de amazoane, femei războinice puternice. Geoff Johns, Chief Creative Officer la DC, o descrie ca fiind „cel mai bun luptător” din Universul DC. Unul dintre cei mai mari rivali ai Wonder Woman este Ares, zeul războiului. În benzile desenate, el manipulează subtil politicienii ca să escaladeze conflicte. Cu cât există mai mult conflict în lume, cu atât are mai multă putere.

În film va juca, de asemenea, Chris Pine în rolul lui Steve Trevor, pe care Wonder Woman îl place în sens romantic. În cele mai multe benzi desenate, el este fie un soldat, fie un spion care o ajută în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. „Wonder Woman” va ajunge în cinematografele noastre pe 23 iunie 2017.

4. „Justice League — Part I” nu are o dată de lansare în România, dar va ajunge pe marile ecrane americane  pe 17 noiembrie 2017 şi va da viaţă mai multor supereroi DC în prima echipă de pe ecran a legendarelor benzi desenate. Există puţine detalii, dar regizorul Zack Snyder a confirmat că vom vedea pentru prima dată întreaga echipă în „Batman v Superman”.

5. The Flash este primul din multele filme dedicate exclusiv unui supererou, care vine după „Justice League - Part I”, pe 23 martie 2018. În România nu are încă o dată de lansare. Ezra Miller va juca rolul cel mai rapid om în viață. Barry Allen este un om de ştiinţă tânăr, care încearcă să rezolve crima mamei sale. În laborator, este lovit de fulger și se alege cu superviteză. Poate merge pe apă și prin pereți și e destul de rapid şi pentru a călători în timp.

6. „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării şi, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă...”

 „Aquaman” nu are o dată de lansare în România, dar are ca dată de lansare americană 27 iulie 2018.

7. „Shazam” are lansarea americană stabilită pe  5 aprilie 2019. În benzile desenate, Shazam este un adolescent pe nume Billy, care capătă abilităţi uluitoare de la un vrăjitor muribund. Strigând „Shazam!”, el devine supererou cu puteri magice. Dwayne „The Rock” Johnson îl va interpreta pe antieroul Black Adam, rivalul lui Shazam. Warner Bros. nu a anunţat încă actorul care îl va juca pe Shazam.

Shazam și Black Adam au fost înzestraţi cu puteri foarte similare, printre care zborul, forţa ieşită din comun, geniul și abilitatea de a trage cu fulgere.

8. „Justice League — Part II” prezintă din nou întreaga echipă de supereroi şi va fi lansat în America pe 14 iunie 2019.

9. „Cyborg” ni-l prezintă pe Ray Fisher în rolul lui Victor Stone, un atlet care se alege cu un corp cibernetic după un accident oribil. Cyborg este extrem de puternic, nu simt durerea şi este „tehnopat”. „Poare să se conecteze perfect cu orice înseamnă tehnologie. Cea mai mare slăbiciune a lui este, de fapt, încercarea să nu cedeze tehnologiei, încercarea de a rămâne uman”, spune Fisher

"Cyborg” va putea fi văzut în cinematografele americane din 3 aprilie 2020.

10. Green Lantern Corps se va concentra pe Green Lantern şi ordinul spaţial galactic care i-a dat inelul său magic. Warner Bros. n-a anunţat încă ce actor va prelua rolul. Lansarea americană va avea loc pe 19 iunie 2020.

11. Un film dedicat exclusiv lui Batman este în lucru. Nu a fost încă anunţată data lansării.

Exploreaza subiecte similare:

Batman V Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Wonder Woman, Justice League, The Flash, Aquaman, Shazam!, Ezra Miller, Ray Fisher, Ben Affleck, Jesse Eisenberg, Jason Momoa, Dwayne Johnson, Gal Gadot, Green Lantern Corps, cyborg, Justice League Part Two

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 24 ianuarie 2016 22:24
Cred ca invazia asta va aduce si o suprasaturare de eroi.
bogyvaly pe 25 ianuarie 2016 14:15
Cumva ai dreptate tinand cont ca in paralel cu aceste filme DC vor aparea si cele produse de Marvel. Dar in fiecare an se nasc multi noi copii si fiecare copil are nevoie de eroul lui ;) (si cat avem parinti suntem cu totii copii ;) )

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells