Warner Bros. pregătește un spin-off Willy Wonka

de Marina Florea în 20 Ian 2021
Willy Wonka produs de Warner Bros va ajunge în salile de cinema în 2023

Dacă nu v-ați făcut deja plinul de filme despre dulciuri cu primul Willy Wonka, atunci vă veți bucura de anunțul Warner Bros că demarează producția spin-off-ului la clasicul din 1971; acesta va fi un prequel pentru Charlie and the Chocolate Factory, ecranizarea cărții scrise de Roald Dahl.

Noul film, numit Wonka, va fi despre tinerețea magnatului dulciurilor Willy Wonka, înainte ca acesta să își construiască imperiul dulciurilor. Flickeringmyth.com scrie că dezvoltarea filmului a fost făcută cu pauze în ultimii patru ani, cu producătorul David Heyman cooptat de la început, alături de regizorul Paul King (Paddington).

Primul lungmetraj care a adaptat cartea lui Dahl s-a numit Willy Wonka și fabrica de ciocolată, cu Gene Wilder în rolul titular. Warner Bros, mai târziu, a făcut un remake cu Tim Burton regizor, în 2005: Charlie și fabrica de ciocolată.

Wonka va avea premiera pe 17 martie 2023. Nu se anticipează nicio concurență a filmului la acea dată, dar Disney vorbește despre o premieră pe 10 martie pentru un proiect încă nedatat, iar Universal și 20th Century Studios au premiere programate pentru săptămâna următoare datei.

Exploreaza subiecte similare:

Charlie and the Chocolate Factory, Gene Wilder

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells