Warner Bros. pregătește un nou film Ocean's Eleven, cu Margot Robbie în rolul principal

de Marina Florea în 20 Mai 2022
Regia va fi semnată de Jay Roach, iar producția începe în primăvara lui 2023

Margot Robbie tocmai a primit proiecte noi pe măsură ce Warner Bros. „dezvoltă în mod activ” un nou film din seria Ocean, anume Ocean's 11, cu regia semnată de Jay Roach (Bombshell), scrie The Hollywood Reporter.

Seria The Ocean surprinde povestea unui grup de hoți isteți care jefuiesc cazinouri și alte locuri cu mulți bani bine păzite. Originalul Ocean's 11 îi avea în rolurile principale pe Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Dean Martin și pe alți membri ai Rat Pack. Steven Soderbergh a readus filmul în fața publicului, cu George Clooney, Matt Damon și Brad Pitt.

Ocean's 8 o adauga pe Sandra Bullock în rolul lui Debbie Ocean, sora personajului lui Clooney, cu un nou jaf având un protagonist feminin. Acțiunea filmului este deocamdată ținută secretă, dar se pare că noul film va fi plasat în Europa anilor 1960, într-o poveste „originală” care, se pare, nu va avea nicio legătură cu filmul inițial.

Scenariul va fi semnat de către Carrie Solomon, iar Robbie și Roach vor fi producători executivi, firmele lor LuckyChap și Everyman Pictures semnând producția. Gary Ross, Olivia Milch și Josey McNamara vor fi producători executivi, cu Village Roadshow semnând producția executivă și posibil și finanțarea noului film.

Warner Bros începe producția noului Ocean's 11 în primăvara lui 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Ocean's Eleven, Ocean's 8

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells