Vom vedea un nou film RoboCop, cu rating interzis minorilor

de Cristina Grigore în 13 Iul 2018
Neil Blomkamp (District 9, Chappie), este regizorul ales

Un nou film RoboCop este în pregătire, scrie Deadline.com, iar cel dorit de MGM la cârma acestuia este Neill Blomkamp (District 9, Chappie). Filmul va fi un sequel direct al peliculei din 1987 și va avea la bază o variantă propusă anterior de către Ed Neumeier și Michael Miner (care au imaginat povestea originalului). Scenariul menţionat va fi rescris de Justin Rhodes (tot el se va ocupa de noul film Terminator), iar titlul la care s-au oprit realizatorii este RoboCop Returns. 

Blomkamp și-a confirmat participarea în proiect pe contul de Twitter, unde a menționat și că filmul va avea rating interzis minorilor - spre deosebire de remake-ul din 2014, pe care îl puteau vedea și preadolescenții, cu acordul părinților - iar satira, exploziile şi violenţa îşi vor face apariţia din plin.

Scenaristul Ed Neumeier a menționat într-un interviu recent că a început să lucreze la poveste și a confirmat faptul că aceasta va ignora continuările filmului din ’87 și nu va avea nicio legătură cu pelicula lui Jose Padilha (lansată în 2014, cu Joel Kinnaman în rol central).

„Nu pot spune prea multe – ştiu că există o mulţime de alte filme RoboCop şi a fost lansat recent şi un remake – dar ceea ce pot afirma este că această producţie se va reîntoarce la vechiul şi reuşitul film RoboCop, pe care îl iubim cu toţii. Vom începe de aici şi vom construi mai departe.”, a punctat Neumeier.

Exploreaza subiecte similare:

Neill Blomkamp, District 9, Chappie, RoboCop, Joel Kinnaman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 13 iulie 2018 12:40
Regizor foarte bun.
twitch958 pe 13 iulie 2018 13:15
District 9 a fost bun, dar de atunci tot in jos s-a dus, sper ca RoboCop sa nu ii continue seria. Dar sunt de acord ca e o alegere buna, mai ales ca District 9 avea o atmosfera satirica necesara pentru RoboCop.
spartacus pe 13 iulie 2018 12:54
O veste excelentă! Să sperăm că se va putea ridica la nivelul originalului din 1987, care ”a rupt” gura târgului prin tot conținutul său: scenariu, muzică, idee, distribuție, atmosferă etc. Personal, abia aștept!
Costirik pe 15 iulie 2018 00:13
Brainstorming!! Robocop returns...
carmen_angelus_romila pe 26 iulie 2018 11:00
Un nou film RoboCop...Mi se pare tare si sunt curios de ce este interzis minorilor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells