Video: Primele imagini din animaţia Disney Frozen

de Gloria Sauciuc în 18 Iun 2013
Data de lansare în România: 27 decembrie 2013

În decembrie 2011, în urma succesului animaţiei Tangled, Disney hotăra să dea viaţă unei noi eroine, Anna (voce Kristen Bell), în animaţia Frozen - inspirată parţial din povestea Crăiasa Zăpezilor, de Hans Christian Andersen. Frozen are deja o dată de lansare în România, 27 decembrie 2013, iar astăzi se poate urmări un preview al producţiei, cu un om de zăpadă creionat naiv şi un ren tare simpatic, cu apucăturile unui câine de aport.

Renul ne-a amintit de Maximus, calul-copoi din Tangled. În galeria acestui articol veţi găsi mai multe imagini din Frozen, pentru a vă face o idee despre cum va arăta viitoarea animaţie Disney.

Povestea este a unei călătorii, întreprinse de Anna, care pleacă în căutarea Elsei, sora sa - împreună cu un muntean pe nume Kristoff şi a renului Sven. Elsa este nimeni alta decât Crăiasa Zăpezii, care s-au autoexilat în munţi, într-un palat de gheaţă, pentru a pune capăt iernii eterne la care a condamnat ţinutul chiar ea, în mod accidental.

Idina Menzel dă glas Crăiesii Zăpezilor, Jonathan Groff este Kristoff, stăpânul renului Sven, iar Santino Fontana este Prinţul Hans. Chris Buck (designer de personaje la animaţia Pocahontas - 1995, regizorul lui Surf's Up - 2007) regizează Frozen, iar producător este John Lasseter (seria Toy Story).

Exploreaza subiecte similare:

Frozen, Kristen Bell, Santino Fontana, Chris Buck, Pocahontas, Surf's Up, John Lasseter, Toy Story, Idina Menzel, Tangled

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 15 iulie 2013 15:22
S-a vorbit foarte mult de acest film, si sincer chiar sunt curios de ce este in stare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells