Următorul film al lui Martin Scorsese vine în 2015

de Cristina Grigore în 15 Iul 2014
Silence este un proiect de suflet pentru cineast, pe care încearcă de ani buni să îl aducă pe marele ecran

A fost stabilită data aproximativă la care va fi lansat următorul film al regizorului Martin Scorsese. Potrivit Deadline.com, pelicula Silence a fost achiziţionată recent de către studiourile Paramount şi a fost programată pentru lansare în noiembrie 2015.

Silence este un proiect de sufet pentru legendarul cineast, pe care încearcă de mulţi ani să îl aducă pe marele ecran. Adaptare a romanului lansat în 1996 de Shusako Endo, filmul va spune o poveste plasată în secolul XVII, ce are în centru doi preoţi iezuiţi ce trebuie să facă faţă persecuţiilor atunci când sunt trimişi în Japonia, pentru a-l găsi pe mentorul lor.

Din distribuţia peliculei, de al cărei scenariu s-a ocupat Jay Cocks (2002's Gangs of New York), fac parte Liam Neeson, Ken Watanabe, Andrew Garfield şi Adam Driver.

Ultimul film al lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, a primit la începutul anului cinci nominalizări la premiile Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun regizor şi Cel mai bun film.

Exploreaza subiecte similare:

Martin Scorsese, actor, Jay Cocks, Liam Neeson, Ken Watanabe, Andrew Garfield, Adam Driver, The Wolf of Wall Street, Silence

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 15 iulie 2014 10:28
What???? Cum sa faca un film fara Leo?
alexandru_popescu_emilian pe 15 iulie 2014 12:56
da`l in p....a mea pe leo...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells