Un catel Chihuahua se afla in fruntea box office-ului american

de Razvan Boboc în 6 Oct 2008
Un catel Chihuahua se afla in fruntea box office-ului american

Productia Walt Disney, "Beverly Hills Chihuahua", se afla pe primul loc in box office-ul american, cu incasari de 29 de milioane de dolari. Filmul este o combinatie intre comedie si aventuri si ii reuneste in distributie pe Drew Barrymore, Salma Hayek, Andy Garcia si Jamie Lee Curtis. Pe locul secund se alfa fostul number one. Lungmetrajul "Eagle Eye" ("Ochi de vultur"), cu Shia LaBeouf in rolul principal, a coborat pe locul al doilea. Filmul este caracterizat ca fiind un thriller care se desfasoara intr-un ritm rapid ce nu iti da timp sa rasufli. In ultimele trei zile a avut incasari de 17,7 milioane de dolari.

Una dintre premierele acestei saptmani, "Nick and Norah's Infinite Playlist", se afla pe locul al treilea. Bazat pe o nuvela de Rachel Cohn si David Levithan, lungmetrajul prezinta povestea de dragoste a doi tineri ce se intalnesc la un... concert punk. A avut incasari de 12 milioane de dolari.

"Nights in Rodanthe", cu Richard Gere si Diane Lane in rolurile principale, se afla pe locul patru, cu incasari de 7,3 milioane de dolari. Pe pozitia a cincea se afla "Appaloosa", cu Renee Zellweger si Ed Harris in rolurile principale. A avut incasari de 5 milioane de dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells