Ultimul episod al lui The Mandalorian a obținut rating maxim pe Rotten Tomatoes

de Cristina Grigore în 30 Dec 2019
Data de lansare a celui de-al doilea sezon a fost anunțată recent de scenaristul Jon Favreau

Finalul primului sezon al serialului Disney+ The Mandalorian, lansat pe 27 decembrie, a generat în mediul online o mulțime de comentarii pozitive din partea criticilor și a publicului. Pe agregatorul de cronici RottenTomatoes.com însă, aprecierile criticilor (deși numărul celor care s-au exprimat nu a fost foarte mare) au fost la unison. La fel ca penultimul episod (The Reckoning), și ultimul episod (al optulea) a primit rating-ul maxim pe site (100%).

Episodul „Redemption”, regizat de Taika Waititi (care a asigurat și vocea robotului IG-11), încheie o primă aventură a Mandalorianului misterios, cu aer de cowoboy al spațiului. De altfel, elementele western sunt doar o parte a ceea ce a adus succesul serialului – coloana sonoră excelentă, ritmul perfect echilibrat al desfășurării acțiunii, umorul, drăgălășenia personajului Baby Yoda (și avalanșa de comentarii și meme-uri pe care a stârnit-o în mediul online), toate au contribuit la atragerea reacțiilor pozitive.

Întregul sezon întâi al serialului a primit rating asemănător din partea publicului și a criticior pe Rotten Tomatoes – 93%, respectiv 94%.

Scenaristul serialului, Jon Favreau, a anunțat recent pe contul său de Twitter că sezonul doi al lui The Mandalorian va fi lansat în toamna lui 2020.

Pedro Pascal joacă rolul central (Mandalorianul), iar din distribuție mai fac parte Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Nick Nolte și Werner Herzog.

The Mandalorian a devenit cel mai solicitat serial din lume de pe platformele de streaming în doar două săptămâni de la lansare, depăşind titluri celebre precum Stranger Things sau Game of Thrones.

Exploreaza subiecte similare:

The Mandalorian, Taika Waititi, Jon Favreau, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Nick Nolte, Werner Herzog, Pedro Pascal, Stranger Things, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 31 decembrie 2019 22:18
Cool. Abia aştept Disney + pe LG smart Tv în România.
alex_il_fenomeno pe 22 ianuarie 2022 02:59
Hmm, chiar asa de bun sa fie?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells