Trailer subtitrat Wednesday!

de Ştefan Dobroiu în 18 Aug 2022
Serialul filmat în România se va lansa toamna aceasta pe Netflix

În 2021, cele mai mari publicaţii din România anunţau realizarea în ţara noastră a uneia dintre cele mai aşteptate producţii Netflix, serialul Wednesday. Recomandat de regia lui Tim Burton şi de prezenţa pe afiş a unuia dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones, Wednesday revizitează universul Familia Addams şi ne-o arată pe Wednesday Addams (Jenna Ortega) în perioada cursurilor ei de la Academia Nervermore, unde îşi antrenează puterile psihice şi ajunge să fie implicată în fel de fel de mistere.

Christina Ricci, care a jucat rolul lui Wednesday în The Addams Family (1991), cel mai cunoscut film inspirat de desenele lui Charles Addams, va apărea şi ea în serialul Netflix, într-un rol despre care deocamdată nu ştim nimic, dar ne aşteptăm să fie unul consistent: Ricci are apariţii în toate cele opt episoade ale primului sezon, conform imdb.com. Gwendoline Christie, cunoscută global pentru rolul Brienne of Tarth din Game of Thrones şi pe care am văzut-o recent în hitul The Sandman, apare în rolul directoarei Academiei Nevermore.

Există şi doi actori români în Wednesday: Victor Dorobanţu îl interpretează pe Thing/Lucrul, mâna retezată care nu se poate ţine departe de buclucuri, iar George Burcea este Lurch, majordomul familiei Addams. Dacă Thing are o scurtă apariţie în trailer (cel mai probabil provocând un incendiu la ordinul lui Wednesday), pentru a-l vedea pe Lurch va trebui să aşteptăm trailerul final sau chiar premiera serialului. Pentru că cea mai mare parte acţiunii are loc în Academia Nervermore şi nu în reşedinţa familiei Addams, ne aşteptăm ca rolul lui Lurch să fie de mai mică anvergură ca în celelalte producţii inspirate de populara familie.

Exploreaza subiecte similare:

Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, Gwendoline Christie, Wednesday, The Addams Family, The Sandman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells