Trailer subtitrat Elysium!

de Ştefan Dobroiu în 10 Apr 2013
Iată-l pe Matt Damon din nou în acţiune într-o sumbră lume a viitorului

Elysium este categoric unul dintre cele mai promiţătoare SF-uri ale lui 2013, iar Cinemagia poate să-ţi arate în exclusivitate, prin amabilitatea distribuitorului IntercomFilm, trailerul subtitrat al premierei din august. Cu Matt Damon în rolul principal, filmul lui Neill Blomkamp reia subiectul segregării sociale explorat de sud-african în marele său succes District 9: în anul 2154, omenirea este împărţită în două clase sociale, cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium, şi restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

Secretarul Rhodes (Jodie Foster) e gata de orice pentru a se asigura că legile anti-imigrare sunt respectate, unica şansă ca cetăţenii de pe Elysium să-şi continue stilul de viaţă exclusivist. Asta nu înseamnă că cei de pe Pământ nu încearcă orice metodă pentru a-şi asigura un loc printre privilegiaţi. Strâns cu uşa din cauza trecutului său, ghinionistul Max (Matt Damon) acceptă o misiune ieşită din comun care, dacă va avea succes, i-ar salva nu doar viaţa, ci ar aduce egalitate între cele două lumi atât de diferite.

Îl poţi vedea pe Damon în rolul protagonistului, îmbrăcând un exo-schelet din metal care se dovedeşte a fi unica şansă de supravieţuire într-un Elysium ultra-înarmat şi ultra-reticent în faţa intruşilor. Nicio informaţie deocamdată despre motivul pentru care Max „are nevoie” să ajungă pe Elysium, dar cu siguranţă secretul va fi dezvăluit pe 16 august, când filmul lui Blomkamp are premiera şi în România.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Neill Blomkamp, Matt Damon, Jodie Foster, Elysium, District 9

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MikkaelWolfganger pe 10 aprilie 2013 10:54
OK.Mi-a captat atentia.Nu numai ca joaca unul dintre actorii pe care eu ii ridic in slavi aproape la fiecare rol, dar trailerul arata ubber-fain, ideea este interesanta(de fapt foarte), iar regizor este tipul care a facut genialul District 9.Imi rezerv un loc la coada pentru bilete de pe acum.
PS:urasc sunetul ala de populeaza toate filmele care se vor sa para epice(de la Avangers la Prometheus si pana la War of the Worlds dai mereu de acelasi sunet) .Baieti,gasiti altul.Asta a devenit al dracu de repetitiv.

floringeolea pe 11 aprilie 2013 09:58
super va fi un film foarte reusit
Manusa pe 10 aprilie 2013 11:26
Cu siguranta va fi ul film reusit, cel putin dupa acest trailer asa pare.
stanciu_vasile34 pe 10 aprilie 2013 11:33
Clar va fi un film pe care sa il adaugi la colectia de SF-uri.
Testicule pe 10 aprilie 2013 13:33
Faptul in sine ca este realizat de regizorul lui "District 9", ma face sa fiu interesat de el. Din fericire, n-am vazut nici un trailer, si vreau sa ramana asa, pana vizionez filmul complet.
Ovidiu239 pe 10 aprilie 2013 13:56
3D?
AndreBlack pe 10 aprilie 2013 14:46
Sigur va fi un SF-Action foarte reusit . Va domino box office-ul atat la noi cat si in SUA .
wildinthecountry pe 10 aprilie 2013 15:17
prea tare
liviu pe 10 aprilie 2013 17:17
Un nou SF de actiune din viitor , in care il vedem pe Matt Damon un actor foarte bun care stie sa se muleze pe orcie rol. I dau credit acestui film ca v-a avea un succes destul de bunicel. O sa vedeti ca o sa fie in top 3 in Box Office-ul SUA cat si RO cu incasari destul de frumusele. Si sa recunoastem asta vrea omu in ziua de azi un film bun cu actori cunoscuti si care sa ne prezinte actiune din viitor , ne-am plictist de filmele despre prezent , adica toata lumea stie cum e prezent-ul sau cum a fost trectut-ul dar NIMENI nu stie cum v-a arata viitoru-l dar acum prin filme avem ocazia sa descoperim diferite tipuri de viitor. O zi buna.
Macabru pe 10 aprilie 2013 17:21
Asta da SF !! Abia astept sa-l vad pe Matt Damon la treaba. Promite foarte mult filmul asta, cel putin din trailer asta reiese.
Barbaru pe 10 aprilie 2013 19:07
se pare ca va fii super tare. cred ca filmele si serialele S.F. sunt cele mai tari .
Bayard pe 10 aprilie 2013 20:10
Hm, un film cu o tema profunda in spate, care de fapt o sa fie un simplu film de actiune.
MikkaelWolfganger pe 10 aprilie 2013 21:08
Sincer, ma indoiesc.Asa se spunea si despre District 9.Inca un Independence Day...si nu a fost deloc asa.Chiar daca o sa fie un film plin de actiune, ma indoiesc ca Blomkamp se va rezuma doar la acest aspect. PS:i-am facut destula reclama...Gata!
legolas05 pe 10 aprilie 2013 21:17
Sper sa iasa un SF reusit
Kalrak pe 10 aprilie 2013 23:47
Abia astept sa il vad ... are un iz de Equilibrium ...
radu3455 pe 11 aprilie 2013 12:15
interesant
cosmin742000 pe 11 aprilie 2013 16:40
Oare nu ne-am saturat de lumea sumbra a viitorului . De parca nu am sti toti ca alfel nu are cum sa fie decat sumbru.Se pare ca nu.
paulooseviilya pe 11 aprilie 2013 23:17
E chiar interesant acest SF, sper sa sparga box office-ul mondial.
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2013 19:39
Din ce se vede, Matt Damon a intrat din nou exemplar in pielea personajului. Nu il voi rata!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells