Trailer nou și extins pentru Westworld. Cowboy, androizi şi o poveste incredibilă, la HBO din 3 octombrie

de Gloria Sauciuc în 30 Aug 2016
Serialul de 10 episoade este inspirat din romanul omonim al lui Michael Crichton

Noul trailer pentru Westworld vine cu cowboy, androizi, şi o poveste aproape incredibilă. HBO şi-a continuat trailerul de debut pentru Westworld cu o variantă mai extinsă Cu o durată puţin mai mare, anume de două minute, trailerul oferă o prezentare mai bună a unei acţiuni complicate şi a unei dinamici a personajelor care se va derula de-a lungul a 10 episoade pline de ambiţie.

În mod special, o mostră de dialog sumbru între Anthony Hopkins şi Evan Rachel Wood încheie trailerul într-un ton ameninţător. Cu premiera la noi simultan cu lansarea americană, filmul este inspirat din romanul omonim al lui Michael Crichton, de care însă va fi diferit într-o manieră remarcabilă.

Poate cea mai importantă diferenţă va fi aceea venită de la Jonathan, fratele lui Christopher Nolan, în sensul că serialul va da mai mult credit androizilor, care capătă conştiinţă de sine şi se ridică împotriva stăpânilor lor umani. Însă, fiţi siguri, totul va fi bine până la urmă.

În România, primul episod va fi disponibil gratuit pe platforma HBO GO, de pe 3 octombrie, iar pe canalul HBO se va difuza în noaptea de 2 spre 3 octombrie, de la ora 3 a.m, apoi seara, de la ora 20.

Exploreaza subiecte similare:

Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Michael Crichton

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells