Trailer Fubar. Arnold Schwarzenegger, în acțiune, pentru prima dată într-un serial

de Gloria Sauciuc în 28 Feb 2023
Un serial comedie de acțiune în stilul lui True Lies

Arnold Schwarzenegger revine în forță cu un rol de acțiune, întins nu doar pe parcursul a două ore, ci a opt episoade, în serialul Fubar. Premiera serialului pe Netflix va fi pe 25 mai. Este primul rol pentru starul din Terminator într-o producție de televiziune, notează Variety, serialul intitulat Fubar fiind - ca gen - o comedie de acțiune. „Oriunde merg, lumea mă întreabă când am de gând să mai fac o comedie de acțiune precum Minciuni adevărate. Iat-o aici!”, a declarat de curând actorul. „Fubar va face senzație și te va amuza, și nu doar timp de două ore, ci un sezon întreg”, a mai spus actorul.

Fubar arată ce se întâmplă atunci când un tată și o fiică descoperă că întreaga lor relație a fost construită pe o minciună, și ei înșiși sunt agenți CIA. Atunci când cei doi își unesc forțele, serialul de opt episoade descrie temele tipice oricărei familii: umor, acțiune și, desigur, spioni.

„Un serial de comedie spumoasă, cu agenți CIA, dar și cu acțiune captivantă”.

Trailerul îl arată pe Schwarzenegger aprinzându-și țigara, tăind intersecții și lăsând în urmă un tomberon incendiat. În serial, actorul, fost guvernator al Californiei, culturist și star de acțiune, marchează totuși prima oară un rol de o asemenea întindere, mai notează Variety.

Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie. Forțat să se întoarcă pe teren pentru un ultim job, seria abordează dinamica universală a familiei, pe fundalul unei urmăriri globale cu spioni, acțiune și umor...

Alături de el în acest sezon apar Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris și Fabiana Udenio.

Schwarzenegger este producător executiv alături de creatorul serialului Nick Santora (Most Dangerous Game, Prison Break), care este și showrunner. Serialul a fost conceput de Skydance Television.

„Mereu m-a surprins cât haz are Schwarzenegger în timp ce bate în stânga și în dreapta”, a declarat Santora. „De asta am dorit ca Fubar să fie o comedie spumoasă, cu agenți CIA, dar și cu acțiune captivantă! Și iat-o aici – și chiar mai mult de atât!”. Premiera serialului pe Netflix va fi pe 25 mai.

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells