Top. 10 cele mai grozave supereroine din toate timpurile

de Gloria Sauciuc în 17 Mar 2015
Unele au deja propria serie TV, altele au filme de lungmetraj în pregătire

Dacă în anii 1950, supereroinele erau veriga slabă a echipei, sau extrem de sexualizate, autorii benzilor desenate fiind exclusiv bărbații, iar targetul vizat fiind de asemenea masculin, iată că acum editorii de benzi desenate încearcă să îndrepte greșelile din trecut, cu eroine ce posedă puteri intelectuale și femei în echipele de creație din spatele revistelor.

Mai mult, în fruntea departamentului de creație de la Marvel este Directoarea responsabilă de conținut și dezvoltare de personaje Sana Amanat. Supereroinele au primit chiar propriile serii de reviste. Numai Marvel are titluri dedicate exclusiv lui She-Thor, Spider-Gwen, Elektra, Black Widow, Gamora, Silk și Storm (ambele supereroine de culoare), Angela: Asgard's Assassin.

Revista Marie Claire a publicat recent un top al supereroinelor, pe care îl redăm în zece slide-uri, realizat de jurnalista și scriitoarea Sam Maggs, editor asociat la The Mary Sue. Prima ei carte, The Fangirl’s Guide to the Galaxy, va fi publicată de Quirk Books în luna mai.

Vezi galeria foto

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 17 martie 2015 09:40
Eu as pune-o pe Suzie din Sex Criminals pe locul 1 ;)
greeny pe 17 martie 2015 11:32
Si ar fi minunat daca AM PUTEA VEDEA SLIDE-URILE!!!!
Domnilor, inteleg ca va trebuie reclamele, ca din asta scoateti bani, dar cand reclamele blocheaza continutul articolului.. asta nu mai e in regula. Am asteptat 10 min sa se incarce o reclama din cauza careia nu pot vedea nimic din ce ati scris. Si, ghici ce? NU s-a incarcat si am renuntat sa citesc. Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie nu mi se pare normal!

Gloria pe 17 martie 2015 15:30
Buna, s-a remediat problema. Era, intr-adevar, un „bug”.
aiuritul99 pe 21 aprilie 2015 17:49
Pai..cu bugurile astea va faceti plinul.din pacate acest articol, este de toata jena.
Bayard pe 17 martie 2015 11:44
Da, si eu am renuntat sa ma uit la slide-uri din cauza reclamelor pe care nu le puteam inchide.... asta e, nu am adblock :P. Oricum, or fi super, dar filme o sa primeasca doar Captain Marvel si Wonder Woman..... restul sunt iluzii
chiba_florin pe 17 martie 2015 16:04
Interesant topul !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells