Tom Hanks are diabet. Ce a contribuit la declanşarea bolii

de Cristina Grigore în 10 Oct 2013
Actorul a dezvăluit recent că suferă de această boală

Într-un interviu de promovare al ultimului său film, Captain Philips, în cadrul talk-show-ul lui David Letterman, actorul Tom Hanks a dezvăluit că a fost diagnosticat recent cu diabet de tip 2 (non-insulinic). La declanşarea bolii, spun doctorii, este posibil să fi contribuit în mare parte fluctuaţiile de greutate pe care Hanks a trebuit să treacă pentru rolurile sale.

„Am mers la doctor şi mi s-a spus 'Ştii acei indicatori ai nivelului zahărului din sânge pe care îi monitorizăm încă de când ai împlinit 36 de ani? Ei bine, ai absolvit acum. Ai trecut la diabetul de tip 2'”, a dezvăluit Hanks. Actorul a mai spus şi că doctorul l-a sfătuit anterior, pentru a nu ajunge să sufere de această afecţiune, să îşi păstreze greutatea pe care o avea când era la liceu. „Ei bine”, a mărturisit starul, „i-am spus că voi face aproape sigur boala pentru că nu am cum să mă menţin la greutatea aceea. Aveam 43 de kg în liceu. Eram un slăbănog. ”.

Din cauza rolurilor, greutatea actorului s-a schimbat de multe ori. Numai pentru A League of Their Own a luat în greutate 13 kg, pentru a slăbi apoi aproape 23 kg pentru Cast Away. „Când e vorba de creşteri şi scăderi în greutate dramatice, echilibrul corpului este stricat. Asta ar putea predispune pe cineva la un diabet de tip 2”, a explicat doctorul Holly Phillips.

Exploreaza subiecte similare:

Captain Phillips, Tom Hanks, A League of Their Own, Cast Away, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 10 octombrie 2013 09:58
Nasol !
iantoc pe 10 octombrie 2013 12:00
'Ştii acei indicatori ai nivelului zahărului din sânge pe care îi monitorizăm încă de când ai împlinit 36 de ani? Ei bine, ai absolvit acum. Ai trecut la diabetul de tip 2'”=frumos spus,simpatic doctor,imi pare rau , dar cum spunea si nenea dr."Când e vorba de creşteri şi scăderi în greutate dramatice, echilibrul corpului este stricat"
alex_il_fenomeno pe 7 noiembrie 2013 22:56
Si inca sunt multi care au aceste fluctuatii...Pacat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells