Toate producțiile WarnerMedia și HBO Max de la anul, într-un teaser-trailer

de Marina Florea în 18 Dec 2020
În România HBO Max va fi prezent din a doua jumătate a anului viitor

WarnerMedia a lansat joi un teaser de prezentare cu scene dintr-o varietate de titluri pe care le va lansa la anul pe platfoma HBO Max, printre care sezonul 3 din ultra-popularul Succession și versiunea de montaj a lui Zack Snyder asupra producției din 2017 Justice League.

Alte titluri originale Warner ce vor îmbogăți conținutul de titluri ale platformei HBO Max sunt mini-seria Mare of Easttown, cu Kate Winslet în rolul unui detectiv de provincie din Pennsylvania care investighează o crimă locală, pe parcurs ce propria viață personală se destramă. Serialul The Nevers, plasat într-o Anglie victoriană, este - de asemenea - prezent în teaser. Serialul urmărește o serie de londonezi care încep să manifeste capacități neobișnuite. Și documentarul în două părți Tiger, un portret al emblematicului jucător de golf Tiger Woods, plus un episod special suplimentar al seriei dramatice premiate cu Emmy Euphoria, alături de serialul de comedie premiat cu Emmy Insecure ce revine cu noi episoade și drama de asemenea premiată Succession se află în teaser.

Spotul prezintă și câteva imagini din lungmetrajul Wonder Woman 1984, dar și din mult așteptatul prequel al Game of Thrones, House of the Dragon, ce se va lansa în 2022. O parte din distribuția serialului a fost anunțată - Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith și Emma D'Arcy. Filmările vor începe în câteva luni, scrie IndieWire.

În teaserul lansat vedem și o serie de imagini din producțiile originale HBO Max, precum Gossip Girl, o reimaginare a seriei „Young Adult” pentru o nouă generație, Nicki Minaj - o docu-serie ce oferă o perspectivă asupra vieții cântăreței, după care thrillerul cu crime No Sudden Move, în regia câștigătorului de Emmy și Oscar Steven Soderbergh, cu Don Cheadle, Benicio Del Toro, Jon Hamm și Ray Liotta în distribuție. Mult așteptatul „Friends Reunion Special” și versiunea lui Zack Snyder asupra Justice League sunt trecute, de asemenea, în montajul din teaser-trailerul de câteva zeci de secunde.

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Kate Winslet, Wonder Woman 1984, Game of Thrones, Paddy Considine, Olivia Cooke, Gossip Girl, Young Adult, Steven Soderbergh, Don Cheadle, Benicio del Toro, Jon Hamm, Ray Liotta, Succession, Tiger, Mare of Easttown, The Nevers, Tiger Woods, Euphoria, Insecure, Emma D'Arcy, Matt Smith, No Sudden Move

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 20 decembrie 2020 00:14
Sper să prindem și noi ceva pentru când o să vină Hbo Max România

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells