The Trench, spin-off-ul Aquaman, se va lansa „mult înainte” de Aquaman 2

de Cristina Grigore în 7 Mar 2019
Producătorul lui Aquaman arată şi când va fi plasată acţiunea filmului

Într-un interviu acordat TheHollywoodReporter.com, producătorul lui Aquaman, Peter Safran, a oferit unele informaţii despre spin-off-ul The Trench, anunţat luna trecută. El a declarat că vom vedea filmul în cinematografe „cu mult înainte” de lansarea lui Aquaman 2, ce este programat să apară în 2022.

Safran a dezvăluit că ideea realizării peliculei a venit încă de când se lucra la imaginile-concept pentru Aquaman. „Există atât de multe poveşti grozave de prezentat din acest univers deschis de Aquaman, cel al Atlantidei!”, a spus el.

„Când publicul a primit scena în cauză cu atâta entuziasm, în special scena aceea din furnicar,  în care camera urmăreşte cum Arthur şi Mera coboară în adâncuri printre creaturile din The Trench, ne-am dat seama că am dat de ceva special şi am înţeles cum ar trebui să fie pelicula pe care vrem să o facem” a mai arătat Safran.

Producătorul a confirmat că în spin-off nu vor apărea nici Arthur Curry (Jason Momoa), nici Mera (Amber Heard), dar şi că producţia nu va fi un prequel – acţiunea va avea loc după evenimentele din Aquaman.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Momoa, Amber Heard, Aquaman, Peter Safran

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 7 martie 2019 11:27
Cine vrea filmul asta? Cine il cere?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells