The Greatest Showman este un fel de „antidot” pentru Logan, spune Hugh Jackman

de Cristina Grigore în 19 Dec 2017
Sunt două filme total diferite: „unul nici că se putea să fie mai vesel, iar celălat mai întunecat”, spune starul

Hugh Jackman a punctat într-un interviu acordat DigitalSpy.com că începutul şi finalul anului a fost marcat, pentru el, de două filme total diferite: „unul nici că se putea să fie mai vesel, iar celălat mai întunecat”. Dacă Logan a însemnat o despărţire aspră şi tristă de Wolverine, rolul lui P.T. Barnum din The Greatest Showman este situat chiar la polul opus şi îi solicită cu totul alte abilităţi.

Starul numeşte pelicula se se va lansa şi la noi pe 29 decembrie „antidotul” pentru Logan. Este „un film sincer, creat să facă oamenii fericiţi, să le aducă zâmbetul pe buze”. „Este destinat celor între 5 şi 90 de ani. Vine cu o muzică grozavă şi te face să te simţi excelent”, a mai spus actorul.

În filmul despre mogulul american al divertismentului din secolul XIX mai cântă şi dansează alături de Jackman şi Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron şi Rebecca Ferguson.

Ce l-a atras iniţial pe actor la proiectul lui The Greatest Showman a fost ideea că-şi poate implini dorinţa de realiza un musical. Însă, pe parcurs, a fost captivat de povestea lui Barnum, ale cărui idei de marketing şi publicitate în lumea divertismentului erau cu mult înaintea timpului său.

„Mă gândesc la el în termenii în care mă gândesc la Elon Musk sau Steve Jobs. A avut o viziune diferită a lumii şi nu era genul care să poată fi oprit atunci când îşi propunea ceva”, a mai spus Jackman. 

Exploreaza subiecte similare:

Logan, The Greatest Showman, Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron, Rebecca Ferguson

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells