Terminator: Genisys 2, înlocuit cu Baywatch în programul lansărilor pe 2017

de Cristina Grigore în 21 Ian 2016
Relansarea francizei nu a avut rezultatul scontat la box office, iar producătorii nu mai vor să rişte

Cu Terminator: Genisys, producătorii au ţintit către o relansare de succes a francizei, însă, chiar dacă suma obţinută în final a fost satisfăcătoare – 440 milioane de dolari internațional, în mare parte încasări din afara Statelor Unite – continuarea seriei s-a găsit în impas. Iar cei de la TheHollywoodReporter nu au obţinut informaţii mai îmbucurătoare pentru viitorul francizei. Potrivit site-ului, Paramount şi Skydance Pictures au retras din producţie Terminator: Genisys 2, ce era programat să ajungă în cinematografe pe 19 mai 2017 (urmat de partea a treia, în 2018).

În data eliberată îşi va face debutul noul film Baywatch, cu Dwayne Johnson şi Zac Efron în distribuţie (alături de câteva actriţe cu apariţii seducătoare, numai bune pentru defilările în costume de baie).

Cu încasări de numai 89 de milioane în SUA şi un buget de 155 de milioane de dolari (plus o sumă consistentă alocată promovării), Genysis se dovedeşte pe viitor un pariu riscant pentru studiouri, iar soarta lui, pare, momentan, pecetluită. Drepturile de producție vor reveni, din 2019, la James Cameron. Greu de crezut totuşi că, ocupat cu filmele Avatar, Cameron va acorda ceva atenţie seriei Terminator.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genisys, Baywatch

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 21 ianuarie 2016 11:49
Inlocuiesc un film potential slab cu unul potential foarte prost.
Costirik pe 21 ianuarie 2016 12:50
Potential foarte prost da, dar macar va fi ambalat frumos:))
ddman pe 21 ianuarie 2016 12:54
Aceasi parere am si eu, dar cine dracu sa-i inteleaga pe americani, poate la Baywatch s-or duce. Chiar nu inteleg de ce a avut asa putine incasari in SUA T:Genesis, mie unul mi-a placut (bineinteles ca nu se compara cu T1 si mai ales cu T2)
Han_Solo pe 21 ianuarie 2016 15:46
@Costirik - pacat ca nu exista buton de like, commentul tau chiar merita un like :)
Costirik pe 22 ianuarie 2016 02:32
Mersi:)))
0ctavian pe 21 ianuarie 2016 17:21
logica probabil este simpla. un film filmat pe o plaja exotica cu costume de baie in loc de actori e mai ieftin de facut decat un terminator.
cineva a facut un PowerPoint si a demonstrat unor indivizi in costume interesati strict de bani, ca dpdv al procentelor e mai profitabil sa investeasca bani intr-un baywatch (si cu siguranta mai ieftin de facut).
eu personal as fi cumparat bilet pentru un film 'terminator' de dragul nostalgiei din copilarie, dar de dragul unei semi-erectii nu o sa dau bani pe un bilet de film.

rob1cul pe 22 ianuarie 2016 01:49
deci nu imi vine a crede, ca "mai marii" hollywood-ului au chiar asa o mare lipsa de idei originale... dupa atatia ani, sa faci un remake sau reboot la o prostie de film... sunt bani pierduti aiurea aruncati aiurea, din disperarea de a face bani... poti sta un an de zile fara sa faci nimic si gandesti si scrii ceva original... nu faci un reboot la un rebut de serial... care a facut-o mare "femeie" pe palmela :)... nu am nimic impotriva remake-urilor (sau orice reboot al uneui francize, serii), dar totusi, baywatch... ma mir ca nu i-au scos de la naftalina pe pamela anderson si david hasselhoff ca s-ar fi numit baywatch: 20 years after... 20 plastic surgery and too many wrinkles :)))
si dwayne johnson asta... ca actor e la fel cum a fost si ca sportiv, a pacalit sportul cu wresling cica si acum pacaleste actoria... daca v-a fi acest baywatch ca si san andreas, atunci ii v-a distruge si pe putinii fani ai seriei originale :))

Costirik pe 22 ianuarie 2016 02:36
Americanilor le plac aparitiile cameo, nu m ar mira sa i vedem pe cei doi;)
johnnyg pe 22 ianuarie 2016 19:59
Te rog sa nu o iei in nume de rau rob1cul, dar "daca V-A fi acest baywatch" si "ii V-A distruge si pe" cuprind aceeasi greseala gramaticala. Nu e vorba de nici o cratima in "va" care e parte a viitorului simplu. In rest ce sa zic, hai sa asteptam reboot-ul la Terminator 1 si 2. Aceea va fi o zi trista pentru cinematografia mondiala.
xerses pe 24 ianuarie 2016 22:29
Tinand cont ca va juca Dwayne, nu m-as mira ca Baywatch sa fie intr-adevar o alegere inspirata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells