Terminator: Dark Fate ar putea da startul unei noi trilogii, susține James Cameron

de Cristina Grigore în 3 Sep 2019
Cineastul a explicat că a fost „gândit totul ca pentru o aventură în trei părți, așa că povestea mai are ceva de oferit”

Într-un interviu acordat deadline.com, James Cameron a menționat că are în plan și unele continuări ale lui Terminator: Dark Fate. Cineastul, care a fost unul dintre producătorii filmului și a avut mai multe intervenții în realizarea scenariului (unele de ultim moment), mizează pe o trilogie, mai ales după reacțiile pozitive pe care și al doilea trailer al lui Dark Fate, recent lansat, le-a stârnit în mediul online.

Am petrecut multe săptămâni lucrând la poveste și încercând să ne dăm seama cu ce tip de scenariu vrem să venim, ca să avem ceva cu care să o abordăm pe Linda [Hamilton, n. red.]. Ne-am suflecat mânecile și am început să lucrăm, iar când ne-am dat seama de unele lucruri am început să gândim totul ca pentru o aventură în trei părți, așa că povestea mai are ceva de oferit”, a explicat Cameron.

Dacă vom fi destul de norocoși să facem ceva bani cu Dark Fate, vom ști exact în ce direcție să mergem cu aceste filme următoare”, a mai spus el.

Cineastul a dezvăluit într-un interviu anterior că a mai fost nevoie de unele modificări ale scenariului în faza de început a producției, după unele comentarii ale lui Hamilton.

În filmul ce va debuta pe marile noastre ecrane pe 1 noiembrie vor reveni, alături de interpreta lui Sarah Connor, Arnold Schwarzenegger și Edward Furlong (John Connor). Scenariul vine în continuarea evenimentelor din Terminator 2: Judgement Day (lansat în 1991) și nu are legătură cu acțiunea următoarelor trei filme din serie (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator Salvation și Terminator: Genisys).

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Terminator: Dark Fate, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Edward Furlong, Terminator 2: Judgment Day, Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator Salvation, Terminator: Genisys, the terminator

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 septembrie 2019 12:39
O nouă trilogie?!?... :)))))))))))))
Dimz pe 3 septembrie 2019 14:48
A luat-o si Cameron pe arătură ca R. Scott

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells