Terminator 6 va avea o nouă abordare, spune James Cameron

de Cristina Grigore în 23 Apr 2018
Lansarea reboot-ului a fost stabilită pentru 22 noiembrie 2019

Regizorul James Cameron va relua franciza Terminator, în care, potrivit ultimelor ştiri, vor reveni legendele seriei, Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, alături de nume noi, precum Gabriel Luna şi Diego Boneta. Într-un interviu acordat Collider.com, cineastul a ţinut să menţioneze că, pentru Terminator 6, va avea o nouă abordare.

„În filmele Terminator tema abordată este cea a a inteligenţei artificiale. Aş zice însă că privim altfel seria acum, diferit de ceea ce îmi imaginam când am scris primul scenariu, în 1982. Aceea era abordarea de genul «tehnologia e rea, iar computerele sunt şi ele nişte lucruri nocive». Însă acum trebuie să avem o perspectivă mai nuanţată. Aşa că vom merge pe «Computerele inteligente sunt rele… însă…». Pe ideea aceasta vom merge acum.”, a arătat Cameron.

Terminator 6 va fi un reboot al seriei. Noua trilogie planificată va ţine cont doar de evenimentele din primele două filme ale acesteia. Lansarea noului film a fost stabilită pentru 22 noiembrie 2019 (anul în care James Cameron va intra din nou în posesia drepturilor de producţie asupra francizei).

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Gabriel Luna, Diego Boneta, the terminator, Terminator 2: Judgment Day

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 20:51
O veste extraordinara! Marele si mult premiatul James Cameron, reia seria filmelor de mare succes de-a lungul a catorva zeci de ani, "Terminator".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells