Teaser trailer The Hobbit 2!

de Ştefan Dobroiu în 12 Iun 2013
Fă cunoştinţă cu Smaug în primele secvenţe din premiera lui decembrie

Noi la Cinemagia am fost fanii primei părţi, The Hobbit: An Unexpected Journey/Hobbitul: O călătorie neaşteptată, şi de-abia aşteptăm să vedem ce îl mai aşteaptă pe simpaticul Bilbo (Martin Freeman) în aventura sa întru salvarea regatului piticilor din Muntele singuratic. Iată mai jos primele secvenţe din sequelul The Hobbit: The Desolation of Smaug, secvenţe ce prilejuiesc un prim contact cu faimosul dragon titular...

Cu această ocazie îl putem revedea pe Orlando Bloom în rolul lui Legolas şi facem cunoştinţă cu Evangeline Lilly în rolul Tauriel, războinică din neamul elfilor ce-şi va încrucişa destinul cu cel al cetei de pitici conduse de Thorin (Richard Armitrage). Un rol important îl va avea şi Luke Evans, familiar din Furios şi iute 6, aici în rolul lui Bard Arcaşul, cel mai vajnic apărător al aşezării umane de la poalele Muntelui singuratic, aşezare atacată de Smaug. Evans e de ţinut minte: a primit rolul principal şi în reboot-ul Corbul/The Crow.

Până la premiera din 13 decembrie cu siguranţă vom vedea şi alte trailere ale "Dezolării", dar până atunci nu ne putem decât declara mulţumiţi de spectacolul promis în teaserul de mai jos.

Exploreaza subiecte similare:

Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Martin Freeman, Luke Evans, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 iunie 2013 15:07
Mie mi se pare un trailer prost. Foarte multa actiune si putin altceva. Nu zic ca asa o sa fie si filmul (desi daca ne-am lua dupa primul....), dar trailerul nu e cine stie ce.
TheJesus pe 12 iunie 2013 15:51
Asa si trebuie,nu trailerul trebuie sa fie bun,ci filmul.De multe ori trailerul te impresioneaza dupa care filmul te dezamageste.
MikkaelWolfganger pe 12 iunie 2013 23:47
Mda, o sa intru si eu pe firul discutiei.Mie mi se pare foarte bun trailer-ul asta, desi am cateva remarci.Evangelina, Doamne sper ca Jackson nu a facut vreo greseala cu tipa asta.Cele 2 secvente si jumate cu ea din trailer/teaser mi-au sarit in ochi.Tipa nu are fata de elfa.Ce nu mi-a mai placut a fost scrierea aia kitch-oasa.Puteau sa baga si ei ceva mai inspirat,chiar daca au pus accentul pe actiune.' Oricum, mie imi pare un trailer foarte bun, care prezinta cat trebuie sa prezinta, care arata o parte din conflict si care arata., in principal ca se vor bate mai mult in filmul asta decat in precedentul.Imi zici si mie Bayard, de ce ti-ai pierdut increderea in Jackson?Cred ca este unul dintre putinii regizori care nu prea a calcat pe bec.
raulk pe 12 iunie 2013 18:07
E un trailer captivant care te face sa numeri zilele pana in decembrie,sunt curios cand se va termina al II-lea film adica pana la ce moment pentru ca cartea e destul de subtirica.
Crynick pe 12 iunie 2013 18:09
Unii numesc Hobbitul film.Pacat!
Macabru pe 12 iunie 2013 19:10
Mie unul chiar imi place cum arata trailerul. Sunt sigur ca partea a 2-a a filmului o va surclasa pe prima (cam cum s-a intamplat si cu LOTR). Este doar primul trailer aparut, cu siguranta vor mai fi si altele pana in Decembrie. Indiferent de parerile negative si scepticismul unora, The Hobbit 2 va rupe incasarile in iarna.
legolas05 pe 12 iunie 2013 21:18
Asa este.
legolas05 pe 12 iunie 2013 21:17
Unul dintre cele mai frumoase trailere pe care le-am vazut in ultimul timp,abia astept filmul.Mi-a placut scena cu elfii urmarindu-i pe pitici prin copac.
Sebastian96 pe 12 iunie 2013 21:54
Goddamnit,abia astept.Prima parte a fost dementiala!
IchigoWolf pe 12 iunie 2013 22:29
Ce ma distreaza ironia ... La primul film atat de multa lume se plangea ca "nu sunt destul de multe lupte " , ca "prea de aventura , fara actiune , si plictisitor" ori ca "n-are izul acela epic din LOTR" . Acuma lumea se plange ca sunt prea multe batalii , ori ca-i prea serios... Doamne , decideti-va odata :)) .
Mie mi-a placut foarte mult . Abia astept sa ii vad pe Legolas , Tauriel si Thranduil mai mult in film (si elfii in general) !!! Secventa cu piticii in butoaie a facut toti banii :)). Imi pare numai rau ca l-am vazut deja pe Smaug si mi-a mai stricat putin din surpriza . Insa in orice caz , abia astept decembrie !!!

legolas05 pe 12 iunie 2013 22:45
Am vazut doar capul lui Smaug,mai este inca mult de vazut.Si ai dreptate,la primul film au spus unii ca e prea lent,iar la acest trailer ca e prea multa actiune.Oricum e un trailer frumos.
legolas05 pe 12 iunie 2013 22:47
Si eu vreau sa vad cat mai mult elfii.
Ovidiu239 pe 12 iunie 2013 23:17
Interesant, poate ma duc sa-l vad, sper sa fie mai bun ca primu'. Nu ca ala ar fi fost slab, dar mereu e loc de mai bine.
yasmine_kiss pe 13 iunie 2013 08:29
superb!!!absolut superb!!!abia astept iarna!!!
Nienor pe 13 iunie 2013 10:44
Pana in decembrie mai au timp sa retuseze multe aspecte care in trailerul asta par 'rough', ma refer la detaliile tehnice. Si am convingerea ca urmatoarele clipuri vor fi din ce in ce mai bune.
ylyutza pe 13 iunie 2013 11:46
Un trailer frumos.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells