Taron Egerton, despre scena de sex cu Richard Madden din Rocketman

de Cristina Grigore în 27 Nov 2018
Starul lui Kingsman îl interpretează pe Elton John în filmul biografic ce se va lansa în vara anului viitor

Într-un interviu de promovare al ultimului său film, Robin Hood, Taron Egerton a vorbit şi despre pelicula biografică în care îl interpretează pe Elton John, Rocketman. În film joacă şi starul lui Game of Thrones şi Bodyguard, Richard Madden, alături de care Egerton a dezvăluit că a avut parte de câteva momente fierbinţi. Madden este în film John Reid, impresarul lui Elton, cel care a fost şi iubitul cântăreţului pentru cinci ani.

„Poate că nu ar trebui să dezvălui acest lucru, însă avem o scenă de sex în film. Este o scenă în care facem nişte lucruri… intimitatea fizică este destul de intensă”, a declarat Egerton pentru thelist.co.uk.

„Am încheiat filmările acum câteva zile şi cred că este unul dintre cele mai bine roluri ale mele. Mi-au plăcut dintotdeauna musicalurile şi acesta mi-a oferit ocazia să explorez o parte din mine pe care îmi doream demult să o aduc la lumină. […] Filmul nu se sfieşte să arate şi părţile mai întunecate ale biografiei lui Elton”, a mai spus actorul.

Pelicula îl are la cârmă pe regizorul secund al lui Bohemian Rhapsody, Dexter Fletcher. Din distribuţie mai fac parte Bryce Dallas Howard, drept mama lui Elton, Sheila Eileen, şi Jamie Bell, drept textierul şi prietenul apropiat al starului, Bernie Taupin. Lansarea este programată pentru vara anului viitor.

 

Exploreaza subiecte similare:

Taron Egerton, Richard Madden, Rocketman, Dexter Fletcher, Bryce Dallas Howard, Jamie Bell

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells