Taron Egerton a fost declarat de Mark Millar următorul Wolverine

de Cristina Grigore în 18 Iul 2019
Autorul benzilor desenate Kingsman: The Secret Service este convins că actorul britanic este perfect pentru rol

Retragerea lui Hugh Jackman rolul lui Wolverine a dat naștere la o mulțime de speculații legate de viitorul personajului și de cel care va prelua partitura. Benzile desenate Wolverine oferă destul material pentru a readuce pe marele ecran celebrul mutant, dar înlocuitorul lui Jackman nu va fi ușor de ales.

Zvonuri recente au indicat către starul filmelor Kingsman, Taron Egerton, însă Mark Millar, unul din autorii benzilor desenate Kingsman: The Secret Service, este absolut convins că tânărul actor britanic este alegerea perfectă și va primi rolul.

„Din 2002. Țineți minte că eu nu greșesc vreodată. PS: Taron Egertonva va fi următorul Wolverine!”, a scris Millar pe pagina sa de Twitter, făcând referire la faptul că tot el a fost responsabil de alegerea lui Samuel L. Jackson drept căpitanul Nick Fury din filmele Marvel (și tot el a inspirat și mare parte din faza întîi a Universului Cinematografic Marvel).

Însuși Egerton și-a declarat atracția pentru rolul lui Wolverine, însă a răspuns negativ la întrebările jurnaliștilor legate de o ofertă în acest sens. Ultimul film al actorului de 29 de ani este Rocketman (pelicula rulează încă în cinematografele noastre), în care îl joacă pe Elton John.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Taron Egerton, Mark Millar, Kingsman: The Secret Service, Samuel L. Jackson, Rocketman

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells