Tânăra războinică Mulan va avea un film live action numai al ei

de Gloria Sauciuc în 31 Mar 2015
Animaţia din 1998, în regia lui Tony Bancroft şi a lui Barry Cook, a avut-o în centru pe Hua Mulan care, într-o Chină istorică, se deghizează în bărbat, luând locul tatălui ei în armată, şi mai apoi devenind o mare eroină

Imediat după succesul Cinderellei (Cenuşăreasa), studiourile Disney au în pregătire alt remake după o animaţie legendară: Mulan. Studiourile au cumpărat de curând un scenariu semnat de Elizabeth Martin şi Lauren Hynek, având în centru personajul legendar al lui Hua Mulan, femeia războinică şi eroina animaţiei Disney din 1998. Chris Bender şi J.C. Spink (We're the Millers) semnează producţia noului proiect, anunță THR.

Animaţia din 1998, în regia lui Tony Bancroft şi a lui Barry Cook, a avut-o în centru pe o eroină legendară, care într-o Chină istorică se deghizează în bărbat, luând locul tatălui ei în armată şi mai apoi devenind o luptătoare desăvârșită şi, în cele din urmă, o mare eroină (totul cu ajutorul dragonului Mushu). Filmul a avut încasări de 304,3 milioane de dolari, câştigând nominalizări la Globurile de Aur şi la Premiile Oscar, dând naştere la un sequel pe DVD în 2005, anume Mulan II.

Însă, în ultima vreme, Disney s-a aflat pe un trend ascendent cu variantele de remake-uri live-action ale clasicelor sale de animaţie, comentează THR. Cinderella, cu Lily James, a câştigat 336,2 milioane de dolari la box-office-ul global, de la premiera de acum trei săptămâni încoace.

În 2010, noua Alice în Ţara Minunilor a încasat surprinzătoarea sumă de 1,02 miliarde, şi atunci când Maleficent, cu Angelina Jolie în rolul celebrei mame vitrege, a avut premiera în mai 2014, a câştigat suprinzătoarea sumă de 758,4 milioane la box-office-ul global.

Disney mai pregăteşte un remake live-action pentru Frumoasa şi bestia, cu Emma Watson şi cu Dan Stevens. Audra McDonald tocmai s-a alăturat distribuţiei, regizor fiind Bill Condon. În 2016, Disney va pregăti premiera unei noi versiuni a Cărţii Junglei şi încă un sequel pentru Alice în Ţara Minunilor. În plus, o variantă live-action a lui Dumbo, în regia lui Tim Burton, se află de asemenea în pregătire.

Exploreaza subiecte similare:

Cinderella, Mulan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 31 martie 2015 09:47
Foarte bine , bv Disney ;) , de abia asteptam aceste animatii ...
Bayard pe 31 martie 2015 12:02
O sa aiba si un dragon CGI? :)) .... oricum, asta chiar este un film care se preteaza sa fie live-action, ar putea iesi chiar ceva extraordinar daca ar trata subiectul istoric serios (evident nu o sa fie cazul, doar e Disney)
Han_Solo pe 31 martie 2015 12:27
In plus, o sa aibe un rating de PG 13, deci va fi un film light fara scene de lupta sangeroase/violente.
Costirik pe 31 martie 2015 16:07
Tim Burton va regiza Dumbo?:))) tare vom vedea un Dumbo creepy:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells