Sylvester Stallone, despre un accident aproape mortal de la filmările primului Rambo

de Cristina Grigore în 23 Sep 2019
Rambo: Last Blood s-a lansat pe 20 septembrie și în cinematografele noastre

Unul dintre actorii de acțiune care preferă să își realizeze singuri cascadoriile, Sylvester Stallone a mărturisit într-o postare pe contul său de Instagram că a fost foarte aproape de moarte la filmările lui First Blood, produs în 1982.

Starul și-a amintit de o scenă de urmărire din primul film Rambo în care era pe motocicletă, iar un camion i-a ieșit brusc în față: „Îmi aduc bine aminte. În timpul acestei scene, un camion a traversat accidental blocajul stradal din față și era cât pe ce să ne ciocnim... Amintiri neprețuite!”, a scris el. 

Deși, cu siguranță, nu a fost ultima cascadorie care i-a pus viața în pericol, Stallone nu doar că a continuat să joace în filme de acțiune, însă a ajuns să reia, cu o pregătire fizică impecabilă la cei 72 de ani ai săi, acest rol de acțiune celebru al carierei, în Rambo: Last Blood.

Filmul s-a lansat în acest week-end în Statele Unite, cu 19 milioane de dolari – pe locul trei la box office, în spatele altor titluri noi, ca Downton Abbey (31 milioane de dolari) și Ad Astra (19,2 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, First Blood, Rambo: Last Blood

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells