Sylvester Stallone a revenit la producția lui The Expendables 4

de Cristina Grigore în 8 Iul 2019
Starul s-a declarat inspirat de spectacolul de artificii de Ziua Independenței

Sylvester Stallone a confirmat continuarea seriei The Expendables. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, preluat de movieweb.com, starul a ținut să spună că este gata să reînceapă lucrul la cea de-a patra parte a francizei.

„Toate acele artificii lansate de 4 iulie mi-au pus rotițele în mișcare! Dau startul pregătirilor pentru noua aventură”, a notat el sub imaginea în care apare în costumul lui Barney Ross, liderul „eroilor de sacrifciu”.

Zvonuri legate de producția lui The Expendables 4 au apărut încă din 2017, însă în lipsa unei direcții clare de continuare a acțiunii, Stallone s-a concentrat asupra lui Creed 2 și Rambo 4. Cum mesajul indică doar reluarea procesului creativ, este posibil ca începerea filmărilor să fie anuțată abia anul viitor.

În distribuție ar putea reveni Arnold Schwarzenegger și Dolph Lundgren, dar nu și Terry Crews, aflat în conflict cu unul dintre producătorii seriei, Avi Lerner, care a fost acuzat de hărțuire sexuală.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3, The Expendables 2, The Expendables, Sylvester Stallone, Creed II , Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Terry Crews

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells