Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

de Cristina Grigore în 18 Sep 2019
Starul va reveni pe marele ecran din 20 septembrie în Rambo: Last Blood

Sylvester Stallone i-a asigurat lui Rocky Balboa o revenire excelentă și extrem de credibilă în filmele Creed, în care, așa cum sublinia și personajul său la finalul lui Creed II, un alt luptător a trecut în prim plan, Adonis Creed, interpretat de Michael B. Jordan. Luna aceasta starul (actor, regizor și scenarist) revine pe marele ecran din 20 septembrie cu Rambo: Last Blood, însă, după cum a declarat într-un interviu acordat collider.com, aventurile lui Rocky încă nu s-au încheiat.

Întrebat dacă mai are ceva în plan pentru Balboa, Stallone a mărturisit că are o idee excelentă pentru un nou film Rocky, despre care a spus doar că „are substrat politic, ceva vital în această perioadă”, că „are de-a face cu o țară străină” și că a atras la maxim atenția producătorilor.

Primul film Rambo a fost lansat în 1982 și a fost inspirat din romanul First Blood al lui David Morrell. Au urmat Rambo: First Blood Part II (1985) și Rambo III (1988). Încă un film Rambo a fost lansat în 2008 – în ciuda comentariilor negative ale criticilor (legate de violența excesivă și folosirea în exces a efectelor vizuale în realizarea acestora), pelicula a fost considerată un final reușit al seriei.

Last Blood, a cărui acțiune este plasată la 11 ani de la evenimentele peliculei anterioare, îl aduce pe Rambo față în față cu un periculos cartel de droguri, implicat și în traficul cu minori. După cum vedem și în trailerul filmului, eroul trebuie să apeleze la tot arsenalul de trucuri și abilități pentru a-și distruge inamicii.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Rambo: Last Blood, First Blood, Rambo: First Blood Part II, Rambo III

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fone pe 18 septembrie 2019 16:29
Nu pot sa cred cine scrie aceste articole.
in prima instanta Michal B. Jordan interpreta pe fiul lui Drago , LOL , ala era rus asta e mai tuciuriu.
Cristinica face corectie si il face fiul lui Apolo dar in schimb inventeaza filmele Creed si Creed 2.
E de circoteca nu cinemateca.

adrian_take pe 20 septembrie 2019 23:20
Salut! Sa stii ca exista filmele Creed 1 si 2. Creed 1 a fost realizat in 2015 si Creed 2 in 2018.Le-am vazut pe amandoua. Rocky Balboa e batran,bolnav si certat cu familia sa. Se ocupa de afacerea pe care o avea si in seria de filme Rocky adica un restaurant. In Creed 1 se pomeneste intr-o zi in restaurant cu Adonis Johnson ( Michael B. Jordan ) care ii arata pozele cu Rocky si Apollo Creed. Rocky nu intelege ce treaba are tanarul Adonis ( care nu purta oficial numele Creed ) cu povestea meciului de box din trecutul lui Apollo Creed. Asa incepe filmul si Rocky va deveni antrenorul lui Adonis. Mai departe nu dau detalii! Poate vrei sa vezi. In Creed 2 se continua povestea si in plus apar Ivan Drago (Dolph Lundgren ) si Viktor Drago ( Florian Munteanu ). Meciul se va tine intre tinerii Adonis si Viktor,asistati de antrenorii Rocky si Ivan. Viktor Drago e fiul lui Ivan Drago dupa cum sigur ti-ai dat seama. Mai mult nu spun! Poate vrei sa-l vezi. Seria Creed nu este continuarea directa a seriei Rocky dar arata viata lui Rocky Balboa in paralel cu viata tanarului Adonis Johnson Creed. In sensul ca primul Creed nu trebuie considerat Rocky 7. Intre partea a sasea din Rocky si prima parte a seriei Creed s-a lasat intentionat o perioada de ani pentru a se lasa loc pentru o alta continuare la seria Rocky. Probabil nu va boxa Rocky ci tot antrenor va fi dar cu evenimente intamplate logic inainte de povestea din Creed. Exista si barfe despre Creed 3 dar momentan nu a aparut nimic oficial. E drept ca nu toate articolele sunt corecte dar seria Creed chiar exista.
Sylvester77 pe 27 mai 2020 20:48
Mura-n gura la prostani...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells