Suspiria, un horror clasic readus pe marile ecrane de regizorul lui Pineapple Express

de Cristina Grigore în 11 Apr 2012
Suspiria, un horror clasic readus pe marile ecrane de regizorul lui Pineapple Express

Pelicula lui Dario Argento din 1977, Suspiria, va reveni pe marile ecrane în regia lui David Gordon Green (Pineapple Express), anunţă CinemaBlend.

Un horror clasic, Suspiria s-a remarcat drept unul dintre cele mai de succes filme realizate de Argento, apreciat în special pentru imagine, interpretarea actorilor şi coloana sonoră. Filmul se înscrie în lista lungă de remake-uri ale unor celebre filme de groază luate în ultima vreme în vizor de către producătorii de la Hollywood şi urmează să îşi găsească luna viitoare un distribuitor în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Rolul central, cel al lui Suzy, adolescenta venită în Europa pentru a se specializa la o renumită academie de balet, unde descoperă secrete înfiorătoare ce implică practici oculte, a fost oferit iniţial – la debutul din 2007 al proiectului – lui Natalie Portman. Actriţa a refuzat însă apariţia în film, decizie explicabilă mai ales după partitura de Oscar din Black Swan, unde a interpretat de asemenea rolul unei balerine.

Noua versiune a horror-ului va începe producţia în luna septembrie, timp suficient pentru completarea distribuţiei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Yesup pe 11 aprilie 2012 11:22
abia astept,dar astia nu se lasa pana nu fac remakeuri la toate filmele celebre de groaza,chiar nu mai au idei originale
alex_il_fenomeno pe 6 mai 2012 17:26
wow , este un pas inainte . sper !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells