Supereroii Marvel mai puţin cunoscuţi, în scurtmetraje?

de Cristina Grigore în 1 Iul 2011
Supereroii Marvel mai puţin cunoscuţi, în scurtmetraje?

Universul Marvel a fost transpus deja pe marele ecran printr-o pleiadă de supereroi care au primit propriul film – iar anul acesta a însemnat pentru studiourile aflate în parteneriat cu Disney un pas înainte în ceea ce priveşte numărul de pelicule bazate pe personaje cu puteri extraordinare: au apărut X-Men: First Class, Thor, Captain America şi au fost anunţate, pe viitor, şi alte producţii, precum The Avengers.

Iată însă că Marvel iau acum în calcul concretizarea unei idei mai vechi, anunţă Collider, aceea de a o lua înaintea rivalilor de la Warner Bros. - DC Entertainment şi de a produce scurtmetraje de zece minute care să ruleze înaintea producţiilor mari şi să aducă în prim plan figuri mai puţin cunoscute ale benzilor sale desenate – Luke Cage, Dr. Strange, Iron Fist, Black Panter, Dazzler, Power Pack şi mulţi alţii.

Deşi vestea a pornit la începutul anului ca zvon, Kevin Feige, preşedintele studiourilor amintite şi-a confirmat interesul faţă de inovativa propunere însă nu a spus nimic în legătură cu afirmaţiile unei surse a celor de la Film School Rejects, conform căreia două asemenea filme au fost deja realizate şi vor fi incluse, deocamdată, în variantele lansate pe DVD ale lui Thor şi Captain America: The First Avenger. Personajul central este, se pare, agentul Phil Coulson, firul de legătură (asemenea lui Nick Fury) dintre unele filme cu supereroi de sine stătătoare ce preced The Avengers.

Producerea acestor scurtmetraje este o soluţie avantajoasă atât pentru public, cât şi pentru studiouri, care au astfel ocazia de a testa, fără cheltuieli mari, interesul acestuia pentru aventurile unor personaje aflate în plan secund în lumea supereroilor Marvel. Aşadar, dacă te-ai întrebat cum ar arăta un film în care să Iron Fist sau Dr. Strange să-şi etaleze costumele si superputerile, se pare că, în curând, ţi se va împlini dorinţa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 1 iulie 2011 11:34
ideea mi se pare interesanta.............in lumea benzilor desenate nu doar de la marvel sau dc ,ci si de la vertigo sau dark horse + multe alte companii au o sumedenie de personaje interesante care ar merita sa apara pe ecran
xerses pe 1 iulie 2011 17:51
Este o idee buna.
legiune pe 1 iulie 2011 18:15
Sunt multe personaje carismatice care ar fi facut ceva filme superbe, dar alte care doar convin politic.
alex_il_fenomeno pe 2 iulie 2011 09:58
o idee pe cat de surprinzatoare , pe atat de interesanta !
Sorin87 pe 2 iulie 2011 10:14
imi place ideea personajelor noi, daca nu ar descoperii personaje noi ar fi prea plictisitor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells