Studiourile Paramount au renunţat la World War Z 2

de Cristina Grigore în 7 Feb 2019
Primul film a fost lansat în 2013 şi a fost unul dintre titlurile din cariera lui Brad Pitt cu succes notabil la box office

Sequel-ul lui World War Z, apocalipsa zombie regizată de David Fincher, cu Brad Pitt în rol central, nu va mai fi realizat. Potrivit ThePlaylist.com, studiourile Paramount au anulat continuarea, aflată în dezvoltare de mai mulţi ani.

Principalul motiv al anulării pare să fie bugetul uriaş la care s-a ajuns după mai multe reluări ale producţiei, deşi Fincher promisese o continuare de proporţii mai restrânse. Primul World War Z a fost realizat cu 190 milioane de dolari. Sequel-ul ar fi urmat să înceapă filmările în doar câteva luni.

Lansat în 2013 – o adaptare a romanului World War Z: An Oral History of the Zombie War, al autorului Max Brooks – filmul a obţinut încasări internaţionale de 540 milioane de dolari (una dintre producţiile de succes din cariera lui Pitt).

Exploreaza subiecte similare:

David Fincher, Brad Pitt, World War Z

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 7 februarie 2019 14:05
Păcat, primul film chiar a fost un succes. Mie, unul, mi-a plăcut, si abia asteptam continuarea. Abandonarea proiectului mi se pare o prostie si sper ca, intr-un final, continuarea să vină totuși tot cu Brad Pitt in rolul principal. La câte idei de proiecte cretine fac ăștia de la Hollywood, mai ales continuări ale unor filme de succes odată care se dovedesc încă dinainte un mare eșec, mi se pare o idiotenie această decizie de abandon al ”WWZ - 2” (v. Vânătorii de fantome, dar nu numai). Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells