Studiourile Marvel anunță o direcție neașteptată pentru noul film Fantastic Four

de Gloria Sauciuc în 27 Feb 2023
Noul Fantastic Four va ajunge în săli pe 15 februarie 2025

Fantastic Four este una dintre cele mai populare echipe ale Studiourilor Marvel. De aceea, au existat trei tentative de a aduce la viață grupul în cadrul unor film live-action.

Prima asemenea abordare a fost semnată de către Roger Corman, fiind vorba de un film produs la începutul anilor 1990, dar care totuși nu a avut premiera, datorită unei probleme legate de drepturile de autor. Apoi, studiourile Fox au scos un diptic cu Chris Evans și Jessica Alba în rolurile principale. Mai târziu a urmat tentativa dezastruoasă din 2015 a lui Josh Trank, care a rămas drept una dintre cele mai criticate adaptări pentru ecran ale benzilor desenate, scrie comicbook.com.

Acum, studiourile Marvel au reintrat în posesia drepturilor de autor pentru „First Family” (formate din Mister Fantastic, Invisible Woman/Susan Storm, Human Torch și The Thing) și unul dintre producători sugerează că fanii vor fi surprinși de direcția în care o vor lua, de data aceasta, studiourile.

Matt Shakman semnează regia, el este foarte talentat și a făcut pentru noi WandaVision, și cred că publicul va fi surprins de ceea ce facem”, declara, pentru Deadline, Nate Moore.

Cine va face parte din noua producție Marvel?

Deși unele surse dau de înțeles că Studiourile Marvel vor căuta mai întâi o actriță pentru întruparea lui Susan Storm, distribuția nu a fost înca confirmată. Totuși, Kevin Feige de la studiourile Marvel a declarat că din distribuție vor face parte atât staruri de Hollywood cât și figuri noi.

„Cred că MCU este o combinație minunată din ambele” (atât actori celebri cât și figuri noi - n.red.), declara Feige. „Cred că nu e nevoie să căutați mai departe de un Simu, de exemplu, din Shang-Chi, ori un Tom Holland - actor care nu a fost văzut de un public uriaș până acum; sau, dimpotrivă, puteți vedea un Benedict (Cumberbatch) pășind în rolul lui Doctor Strange sau un Christian Bale în rolul lui Gorr din filmul Thor. Este o combinație minunată din ambele, și e vorba de căutarea celui mai bun actor pentru asta, fie că este vestit, fie că nu...”

Exploreaza subiecte similare:

Roger Corman, Josh Trank, Chris Evans, Jessica Alba, Nate Moore, WandaVision, Matt Shakman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells