WandaVision

(2021) - Serial TV

WandaVision

Poster WandaVision Postere WandaVision

Sinopsis WandaVision

WandaVision

Serialul combină stilul sitcom-urilor clasice cu MCU. Wanda Maximoff și Vision - două ființe cu super puteri care își trăiesc viața suburbană ideală - încep să bănuiască că totul nu este așa cum pare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Paul Bettany Paul Bettany Vision / The Vision Kat Dennings Kat Dennings Darcy Lewis Elizabeth Olsen Elizabeth Olsen Wanda Maximoff / The Scarlet Witch
Randall Park Randall Park Jimmy Woo Evan Peters Evan Peters Pietro Maximoff / Ralph Bohner Kathryn Hahn Kathryn Hahn
Grey Griffin Grey Griffin Debra Jo Rupp Debra Jo Rupp dna. Heart Teyonah Parris Teyonah Parris Monica Rambeau / Geraldine
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Vision and Scarlet Witch

Produs de

Marvel Studios

Distribuitorul international

Walt Disney Television

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
r_zv pe 05 Februarie 2021 23:53
Pentru cine a vazut Avengers: Infinity war si Endgame nu trebuie sa il ratati...veti avea surprize frumoase...foarte bine gandit serialul...este ceva diferit si placut in acelasi timp...
2 2
Costirik pe 06 Martie 2021 19:20
Este incredibil cum Marvel si Kevin Feige pot inca sa mentina nivelul de calitate dupa atatia ani. Cand au fost anuntate aceste seriale ma gandeam ca Wandavision e inutil, fara rost. Dar nu, totul e o strategie foarte bine pusa la punct, totul pentru si pe placul fanilor. Impresionant ce au realizat pana acum si avand dupa parerea mea niste supereroi de 2 lei.
In schimb, ca o comparatie in partea cealalta la DC Comics unde au cei mai indragiti supereroi se asteapta in perioada asta un "Snyder Cut".
E pacat, un DC Comics la fel de eficient si prosper ca Marvel ar fi fost o incantare pentru cei care iubesc filmele si serialele inspirate din benzile desenate.

1 2
Avm pe 05 Octombrie 2022 01:45
Marvel pana ceva mai recent incerca macar sa stabileasca niste reguli pentru universul filmelor, in spectrul carora se desfasurau lucrurile. Deodata brusc s-a renuntat la acele reguli si avem tot felul de magicieni, dimensiuni, monstri, etc, fara ca aceste aditii sa aiba si o constructie coerenta.
Pe de alta parte serialul a fost oarecum captivant.

0 0
herleaflorin pe 07 Martie 2021 00:59
Foarte bun și diferit merită văzut dacă ești fan Marvel are feelingul de blockbuster
0 1
andrei_oarga pe 09 Martie 2021 07:56
Desi premisa a fost una promitatoare,realizarea sub forma de sitcom a fost cam enervanta plus personajul principal nu este deloc rezonabil prin deciziile luate,sincer Carrie White sau Jigsaw sunt personaje mult mai bine scrise si cu motivatii mult mai credibile decat acesta care efectiv abuzeaza de oameni nevinovati pentru o realitate fictiva in loc sa incerce sa repare lucrurile iar ceilalti din jur prin justificarile lor pentru personajul principal nu devin decat ridicoli,pacat de Elizabeth Olsen care e superba ca aparitie.
0 2

Spune-ţi părerea despre WandaVision

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu WandaVision
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells