WandaVision

(2021) - Serial TV

WandaVision

Poster WandaVision Postere WandaVision

Sinopsis WandaVision

WandaVision

Serialul combină stilul sitcom-urilor clasice cu MCU. Wanda Maximoff și Vision - două ființe cu super puteri care își trăiesc viața suburbană ideală - încep să bănuiască că totul nu este așa cum pare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Paul Bettany Paul Bettany Vision / The Vision Kat Dennings Kat Dennings Darcy Lewis Elizabeth Olsen Elizabeth Olsen Wanda Maximoff / The Scarlet Witch
Randall Park Randall Park Jimmy Woo Evan Peters Evan Peters Pietro Maximoff / Ralph Bohner Kathryn Hahn Kathryn Hahn
Grey Griffin Grey Griffin Debra Jo Rupp Debra Jo Rupp dna. Heart Teyonah Parris Teyonah Parris Monica Rambeau / Geraldine
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Vision and Scarlet Witch

Produs de

Marvel Studios

Distribuitorul international

Walt Disney Television

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
r_zv pe 05 Februarie 2021 23:53
Pentru cine a vazut Avengers: Infinity war si Endgame nu trebuie sa il ratati...veti avea surprize frumoase...foarte bine gandit serialul...este ceva diferit si placut in acelasi timp...
2 2
Costirik pe 06 Martie 2021 19:20
Este incredibil cum Marvel si Kevin Feige pot inca sa mentina nivelul de calitate dupa atatia ani. Cand au fost anuntate aceste seriale ma gandeam ca Wandavision e inutil, fara rost. Dar nu, totul e o strategie foarte bine pusa la punct, totul pentru si pe placul fanilor. Impresionant ce au realizat pana acum si avand dupa parerea mea niste supereroi de 2 lei.
In schimb, ca o comparatie in partea cealalta la DC Comics unde au cei mai indragiti supereroi se asteapta in perioada asta un "Snyder Cut".
E pacat, un DC Comics la fel de eficient si prosper ca Marvel ar fi fost o incantare pentru cei care iubesc filmele si serialele inspirate din benzile desenate.

1 2
Avm pe 05 Octombrie 2022 01:45
Marvel pana ceva mai recent incerca macar sa stabileasca niste reguli pentru universul filmelor, in spectrul carora se desfasurau lucrurile. Deodata brusc s-a renuntat la acele reguli si avem tot felul de magicieni, dimensiuni, monstri, etc, fara ca aceste aditii sa aiba si o constructie coerenta.
Pe de alta parte serialul a fost oarecum captivant.

0 0
herleaflorin pe 07 Martie 2021 00:59
Foarte bun și diferit merită văzut dacă ești fan Marvel are feelingul de blockbuster
0 1
andrei_oarga pe 09 Martie 2021 07:56
Pe cât de ciudat pe atât de interesant si chiar inovativ pentru Marvel,Wanda Maximoff devine un personaj cât mai complex odată cu evoluția serialului iar Elizabeth Olsen a jucat excelent,recomand si aștept sa vedem cum se prezintă Doctor Strange In The Multiverse Of Madness care continua povestea din acest serial.
0 2

Spune-ţi părerea despre WandaVision

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu WandaVision
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells